-

Polermiddel

Her på siden finder du et stort udvalg af polermiddel, som kan fjerne alle slags defekter i lakken på din bil. Med en god polering kan du for eksempel komme af med swirls, oxidering, ridser og andet, der har sat sig i lakken på din bil. Hos Meguiars finder du det bedste polermiddel til din bil, som sikrer et ensartet og velplejet look på lakeringen. Vores polermidler giver en krystalklar refleksion på din bil, som får den til at se fejlfri og spritny ud.

24 vare(r)
DACorrectionCompound16Oz-20
DeepCrystalPolish-20
159,00 kr
ClearCoatSafeRubbingCompound-20
CorrectionCompound378ltr-20
DeepCrystalPaintCleaner-20
FoamCutCompound378Ltr-20
MG105UltraCutCompound-20
MG105UltraCutCompound-20
MG205UltraFinishingPolish-20
MG205UltraFinishingPolish-20
ProSpeedCompound-20
561,25 kr
FoamCutCompound-20
ProSpeedCompound378Ltr-20
SwirlRemover-20
159,00 kr
UltimateCompound-20
199,00 kr
UltimatePolishPrewaxingglaze-20
LIFTOFFsuperskraber3i1-20
48,75 kr
Meguiars16OzSelvrensendeDispenser-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsHybridCeramicPaintPrep-20
ClearCoatPolishingCompound-20
24 vare(r)

Stort udvalg af polermiddel med de nyeste teknologier

Hos Meguiars kan du finde lige det polermiddel, som passer til din bil. Vi har nemlig et bredt udvalg af polermiddel til både matte og blanke overflader, og vores produkter kan anvendes af både professionelle og private entusiaster. Vi tilbyder desuden også polermidler, som er specialfremstillet til mørke biler. Vi gør det nemt for dig at pifte din bils lakering op og fjerne ridser og defekter, så du kan nyde synet af din bil, som var den spritny.

Nogle af vores polermidler er fremstillet efter den nyeste teknologi, som i daglig tale kaldes SMAT (Super Micro Abrasice Technology). Denne teknologi består af små, ensartede slibekorn, som giver midlet en ensartet slibeevne gennem hele processen. Teknologien bidrager til et ensartet og fejlfrit look og et skinnende genskær på bilen.

Hos Meguiars sætter vi en dyd i at bidrage til en bedre vedligeholdelse af biler. Derfor skaber vores produkter altid det bedst mulige resultat. Det er en smagssag, om du foretrækker at polere din bil med hænderne eller med en polermaskine. Vi vil foretrække at bruge en polermaskine, fordi det altid giver et godt resultat. Du kan tage et kig på vores polermaskiner her. Er du mere til knofedt og bare næver, kan du tage et kig på vores polerklude her. Polerklude er også gode til at aftørre resterende voks og polish.

Skal din bil have en all-around plejning, vedligeholdelse og polering, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores polering til lygter. Så kan din bils overfladelakering og lygter blive spejlblanke, reflekterende og så gode som nye.

Hurtig levering og fantastisk service

Hos Meguiars gør vi altid vores bedste for skabe en god og loyal kundeoplevelse. Vi tilbyder blandt andet 30 dages returret, gratis fragt ved køb over 499,- og en lynhurtig leveringstid på 1-2 dage. Det ligger i vores DNA at tilbyde dig markedets bedste produkter med de nyeste teknologier. Med den indstilling kan vi nemlig levere det absolut bedste til bilentusiasten.

Har du brug for kompetent vejledning fra én bilentusiast til anden, skal du ikke holde igen med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon (+45) 53 65 97 00 eller på mail kundeservice@meguiars.dk. Vi giver altid kompetent rådgivning med afsæt i vores erfaring og ekspertise. Det gælder både B2B- og privatkunder.