-

Polerklude

Med vores polerklude får du den optimale løsning, når du vasker, polerer eller tørrer din bil med voks. Vi har et stort udvalg af polerklude og mikrofiberklude, som du finder på siden her. Det er en vigtigt for enhver bilentusiast at pudse og pleje sin bil. Derfor får du kun de bedste produkter, når du handler hos os. Uanset om det gælder indvendig eller udvendig rengøring, har vi et udvalg af polerklude, som passer til din bil.

7 vare(r)
SupremeShineMikrofibre3erpak-20
SupremeShineMikrofibre-20
Nyt
SupremeShineMikrofiber6Pack-20
MeguiarsDetailingMitt-20
Tilbud
MeguiarsFinishingTowel-20
Specialpris 89,00 kr
Pris: Før 129,00 kr
7 vare(r)

Effektiv bilvask med polerklude og mikrofiberklude

Det er vigtigt for os, at vores produkter giver den bedste oplevelse og det bedste resultat. Med vores udvalg af polerklude bliver bilvasken til en leg. Vi har skabt poler- og mikrofiberklude i det blødeste materiale, som forhindrer ridser og ikke efterlader spor af voks og poleringsrester på bilen. Det skaber et hvirvelfrit, klart og nærmest spejl-lignende resultat, når du rengør og polerer din bil.

Hvis du har lyst til virkelig at forkæle din bil, kan tage et kig på vores store udvalg af polermiddel eller rudepolering. Vi har desuden et bredt udvalg af polermaskiner af høj kvalitet, som kan benyttes til polering for skinnende resultater hver gang.

Multifunktionelle produkter til din bil

Vores klude er multifunktionelle. De kan bruges til aftørring af voks, insektfjerner, tjære og meget andet. De kan naturligvis også bruges til rengøring af kabine, dørfalser og andet indvendig rengøring. Kludene har en optimal sugeevne i et blødt materiale, så du er forsikret det bedste resultat.

Hos Meguiars er det alfa og omega at skabe produkter, som bidrager til en bedre bilpleje. Derfor kan du trygt købe polerklude hos os. Vi forhandler kun det bedste af det bedste. Vi bestræber os altid efter at imødekomme vores kunders ønsker, og derfor kan du under vores udvalg finde polerklude af forskellige størrelser, materialer og til forskellige behov. På den måde er du sikret, at der en klud, som passer til rengøringen og plejningen af netop din bil.

1-2 dages levering og kompetent vejledning

Hos Meguiars sætter vi en dyd i at skabe omstændigheder for en bedre bilpleje. Vi udvikler de nyeste teknologier, som sikrer dig og din firhjulede ven det bedste resultat – uanset om det angår rengøring, polering eller andet.

Har du brug for kompetent vejledning fra én bilentusiast til anden, skal du ikke holde igen med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon (+45) 53 65 97 00 eller på mail kundeservice@meguiars.dk. Vi giver altid kompetent rådgivning med afsæt i vores erfaring og ekspertise. Det gælder både B2B- og privatkunder.