-

Meguiar's Ultra Pro Speed Compound 3,78 ltr

På lager

Varenummer : M11001

Meguiar's Ultra Pro Speed ​​Compound er designet til at give professionelle detailers det perfekte værktøj til at tage sig af de tunge opgaver, de uundgåeligt vil få. Meguiar's Ultra Pro Speed ​​Compound er klassificeret til at korrigere op til 1.200 grit, så produktet er klar til at blive brugt på selv den mest forsømte lak. Meguiar's Ultra Pro Speed ​​Compound har meget lang arbejdstid, let aftørring og meget lidt swirls og støv, disse kvaliteter gør det til et fremragende valg for enhver professionel! Når du har brug for gode resultater så hurtigt som muligt, er Meguiar's Ultra Pro Speed ​​Compound vejen!

Produktbeskrivelse

Når en af ​​disse stakkels, metal skabninger ruller din vej, ved du, at det kommer til at ligge meget arbejde i at få lakken til at spille igen. Det vil sandsynligvis være fyldt med alvorlige vaskeridser, swirls og oxidation. I disse situationer har du brug for en compound, der er mere end bare din standard 1-trins voks. I tilfælde som dette vil Meguiar's Ultra Pro Speed ​​Compound være det produkt, du kommer fremtil hvergang!

Meguiar's M110 Professional Ultra Pro Speed ​​Compound anvender den nyeste teknologi kaldet SMAT eller Super Micro Abrasive Technology. I normal sprog betyder det brugen af SMAT sikre dig, der er meget små, ensartet slibekorn og ekstremt holdbare, så man har ens slibe evne igennem hele processen. Modsat traditionel naturlig fremstillet slibekorn, som fra start varriere i størrelsen, og bliver nedbrugt igennem arbejdsprocessen, så man faktisk sliber med finere compound. Men med Meguiar's M110 sikre SMAT Teknologien at dine høje forventninger til et ensartet look bliver tilfrestillet.

Grundet det unikke kølemiddle og væske giver M110 en længere buffing cycle og arbejdstid, som giver brugeren mulighed for at arbejde længere tid med produktet uden at skulle tilføje nyt.

Det vigtigste aspekt af en kraftig compound at produktet er i stand til at korrigere, og hvor hurtigt den kan udføre denne korrektion. Meguiar's Ultra Pro Speed ​​Compound blev designet med en formel, der maksimerer korrektions resultater ved at presse arbejdstiden i produktet så længe som muligt, så der er tid til at korrigere lakken jævnt.

Når man arbejder professionelt på biler, er det største problem at få de bedst mulige resultater på kortest mulig tid med den mindst mulige indsats. De største tidsrøvere er i oprydningen. Meguiar's Ultra Pro Speed ​​Compound løser dette problem ved i høj grad at reducere mængden af støv, det producerer i første omgang.

 Ud over disse utrolige kvaliteter er Meguiar's Ultra Pro Speed ​​Compound endda helt silikonefri!

  • Ekstra Heavy Cut: 12/12

  • Hurtigt skåret karrosseri med avanceret teknologi.

  • Hurtig fjernelse af 1200 korn og finere slibemærker for lettere polering.

  • Fungerer godt på friske og hærdede malinger.

  • Silikonefri (BSS - Body Shop Safe).

 

Andvendelse:

Ryst godt. Arbejd altid på en kølig, korrekt hærdet malingsoverflade. Prime nye eller tørre puder ved at bruge på M34 Final Inspection.

 

Rotory polering

Indstil maskinen til ca. 1200-1800 RPM, og påfør produktet direkte på malingsoverfladen.

Brug med Meguiar's uldpude (WRWHC7, WRWC8, W4000) eller Soft Buff™ Pad WRFC7, og begynd at arbejde i et område på 50 x 50 cm med overlappende passager.

Buff område ved hjælp af let til moderat tryk. Reducer trykket, når forbindelsen begynder at tørre.

 

DA polering

Påfør direkte på Meguiar's DA skumskive (DFC5 eller DFC6).

Sæt poler til 4-5 (for MT310 indstil 4.800-5.800 rpm) og begynd at arbejde i et område på 50x50 cm med overlappende passager. Anvend moderat tryk på de første 2-3 overgange efterfulgt af let tryk til de næste 2 overgange.

Tør de resterende rester af med et Meguiar's mikrofiberhåndklæde (E101 eller X2010). Inspicer finish med korrekt belysning. Fortsæt med at arbejde, indtil mangler eller slibemærker er fjernet.

 

TIPS:

For at opnå hvirvelfri finish skal du rengøre puden ofte og anvende moderat tryk ved indledende passeringer, hvilket reducerer trykket gradvist med de sidste passeringer.
Bedst når den følges med M210 Ultra Pro Finishing Polish.