-

Skumlanser

Mangler du en skumlanse i god kvalitet, så er du kommet til det rette sted. Hos Meguiar’s har vi skumlanser til højtryksrenser samt tilhørende sæbe, så du kan lave en effektiv forvask af din bil. Når du begynder en bilvask med at skumme bilen ind via en lanse, minimerer du risikoen for vaskeridser, da du fjerner størstedelen af skidtet fra lakken, inden du begynder med selve håndvasken. Der findes mange forskellige skumlanser, alt efter hvilken højtryksrenser du har, så det er vigtigt, at du sikrer dig, at din skumlanse passer sammen med din højtryksrenser. Udforsk vores nedenstående sortiment, så du kan påbegynde din bilvask og få det bedst mulige resultat.  

4 vare(r)
MeguiarsULTIMATESnowFoam32Oz-20
FoamgunAdaptortilNilfiskAltoHTrensere-20
MeguiarsHyperWash1400-20
4 vare(r)

Skumlanse til højtryksrensere

Når du køber Meguiar’s skumlanse-kit, Ultimate Snow Foam Cannon Kit, får du ét styk skumlanse samt en Meguiar’s Ultimate Snow Foam, som er et pH-neutralt, kraftigt skum til forvask. På den måde kan du købe et samlet vaskesæt, hvor du har alt det, som du skal bruge til den effektive forvask af din bil. Vores skumlanse, også kaldet en foam cannon, kommer med 3 forskellige adaptere, som gør, at du kan tilpasse skumlansen med højtryksrensere fra Kärcher, Nilfisk og Bosch. Meguiar's Snow Foam Cannon i messing kommer med en justerbar skumdyse, hvor du kan bestemme skumvolumen og spredevinklen, samt 1 liters dispenserflaske med nøjagtige målstreger, så du ved præcis, hvor meget du skal anvende af vores Ultimate Snow Foam uden at bruge for meget. Du kan samtidig nemt justere din blanding, så den passer lige til dit behov. Du skal som altid lige prøve dig frem først, så du får den skum, du ønsker.

Sæbe til Meguiar’s skumlanse

Som allerede nævnt kommer vores skumlanse-kit med vores Ultimate Snow Foam, som er rigtig forvasksæbe. Når den aktive sæbe sprøjtes ud, klæber den sig fast til lakkens overflade og løsner effektivt skidt og fastsiddende snavs, som du måtte have på din bil, uden at den beskadiger eller fjerner voks og lakforsegling. Forvasksæben er specielt udviklet til at være ekstra skånsom mod behandlede biler, som er coatet eller voksbehandlet. Sæben er altså 100 % sikker at anvende på din bils lak og dens beskyttende lag. Produktet er biologisk nedbrydeligt, så du kan være tryg ved at benytte produktet. Ultimate Snow Foam kan købes separat enten på 1,98 ltr. eller 946 ml. 

Meguiar’s – din leverandør af effektive bilplejeprodukter

Meguiar’s startede i Danmark i 2009, hvor vi lige siden har forsøgt at lære den danske befolkning, hvordan man staver, udtaler og ikke mindst anvender vores fantastiske bilplejeprodukter. Vores lyst til at drive Meguiar´s Danmark udmunder i vores interesse for biler og plejen af selvsamme, hvor vi er stolte over at kunne sætte en ny standard for, hvordan glans og spejlinger skal se ud. Vi kan tydelig mærke samme passion for biler, når vores faste kundesegment kommer igen og igen for at købe Meguiar’s produkter.

Har du spørgsmål, undren eller tvivl, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her hjælper vi både private kunder og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt – og helst indenfor 24 timer på hverdage.