-

Foam-Cut Compound 3,78Ltr

På lager

Varenummer : M10101

Meguiars M101 Foam Cut Compound bruger avanceret teknologi til at fjerne poleringsmærker og efterlade en højglans finish. Specielt designet til delikat lak.


Meguiars M101 Foam Cut Compound er en ekstremt kraftig sammensat blanding, der er designet til at fjerne alle typer lakdefekter inklusive swirls, oxidation, poleringsmærker, ridser og dybest set alt andet, der hindrer din lakerings udseende. I modsætning til en traditionel, kraftig cutting compound er Meguiars M101 Foam Cut Compound designet til at blive brugt med en skum cutting pude. Dette gør Meguiars M101 Foam Cut Compound utrolig let at bruge, samtidig med at det giver en finish, der typisk forventes af en polish og ikke en compound. Meguiars M101 Foam Cut Compound er silikonefri og er ideel til både professionelle og entusiaster.


Produktbeskrivelse

Meguiar's M110 Professional Ultra Pro Speed ​​Compound anvender den nyeste teknologi kaldet SMAT eller Super Micro Abrasive Technology. I normal sprog betyder det brugen af SMAT sikre dig, der er meget små, ensartet slibekorn og ekstremt holdbare, så man har ens slibe evne igennem hele processen. Modsat traditionel naturlig fremstillet slibekorn, som fra start variere i størrelsen, og bliver nedbrudt gennem arbejdsprocessen, så man faktisk sliber med finere compound. Men med Meguiar's M110 sikre SMAT Teknologien at dine høje forventninger til et ensartet look bliver tilfredsstillet.

 Finishen fra Meguiars M101 Foam Cut Compound er bemærkelsesværdig i betragtning af dens evne til at fjerne op til 1200 sandslibemærker på frisk lak.

Meguiars M101 Foam Cut Compound er silikonefri (body shop-sikker) og indeholder ingen fyldstoffer. Denne sikre, VOC-kompatible formel kan bruges på alle lakeringer, inklusive ridsefast og konventionelle klare lag. 

  • Fjernelse af ultrahurtig og pålidelig slibemærke
  • Extra Heavy Cut 12 på meguiars skalaen
  • High Gloss Finish
  • Specielt formuleret til ultimativ ydeevne af skumpude
  • Glat polering med let aftørring og hurtig rensning
  • Lakering: Sikker til brug i auto lakering miljø
  • Sikker, krystallinsk silica-fri formel
  • Til brug med roterende buffer, DA polermaskine og orbital buffer.