-

Trin 3: Polish

POLISH er et valgfrit trin og er noget anderledes end LAKFORSEGLING. Mens nogle moderne marketings folk har været skyld i forvirring, ved naivt at forveksle de to udtryk, er definitionerne klarer.

 

Som hvis man polerer en diamant, er formålet at få en perfekt høj glans . For bilshow entusiasterne, som er besatte af en perfekt reflektion i lakken, vil en ren polish, som Meguiar´s Deep Crystal, være et perfekt valg. Andre vil måske bare gerne fjerne de sidste antydninger af swirls og få højglans som ekstra bonus.

 

LAKFORSEGLING falder under formålet at beskytte lakkens finish, og forklares i trin 4.

Polishen går groft sagt ind og retter det sidste ud på lakken - den kan fjerne de hologrammer du har fået under lakrensen (trin 2), den skaber mere glans og dybde i lakken og giver dermed det "wet look".

 

11 vare(r)
DeepCrystalPolish-20
159,00 kr
MG205UltraFinishingPolish-20
MG205UltraFinishingPolish-20
RotaryFoamCuttingPad7rd-20
RotaryFoamFinishingpad7sort-20
RotaryFoamPolishingpad7gul-20
SwirlRemover-20
159,00 kr
UltimatePolishPrewaxingglaze-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsHybridCeramicPaintPrep-20
ClearCoatPolishingCompound-20
11 vare(r)

Hvordan bruger jeg så en polish?

På præcis samme måde som da du lakrensede den i trin 2. Hop derfor en side tilbage, og læs gerne der igen.

Med et veludført arbejde med polish kan man på en bil, som den vi ser herunder fra MBMotor.dk, som er total blanksort, fuldstændig undgå swirls/edderkoppespind/hologrammer og blot have en perfekt overflade. Bilen herunder mødte vi til Copenhagen Historic Grand Prix og lyste Classic Car Park op med sin enorme glans. Den er udelukkende behandlet med Meguiar´s™ produkter.

 

klassik_mbmotor