-

5 trin: Sådan bliver din bil klar til show

Følg disse trin for at give din bil den perfekte finish

meguiars-bilvask

1. Vask

Vask din bil ved brug af vand og en specielt formuleret shampoo og skyllemiddel. Traditionelle vaskemidler kan tørre din lak ud og fjerner på den måde både dybde og glans. Alle Meguiar´s shampoos er i øvrigt miljøsikre.

» Læs mere om vask
meguiars-brug_af_da_maskine

2. Rens/forbered

Kontaminanter fastsiddende på lakken kan sikkert og effektivt blive fjernet ved brug af Meguiar´s Quik Clay. Fine ridser og “swirls” ses mest på mørke biler og er typisk de såkaldte “vaskeridser” lavet pga. skidt netop siddende i vaske handsken eller vaskeskindet.

» Læs mere om rens og forberedelse
meguiars-klassik_mbmotor

3. Polish

Meguiar’s Deep Crystal® Polish er anbefalet som et ekstra trin inden voksning for at give en ultimativ dybde og glans i lakken.

» Læs mere om polish
meguiars-paafoering_af_voks

4. Lakforsegling

For at beskytte og give en brilliant glans til lakkens overflade, benyttes lakforsegling/voks af en ekstra høj kvalitet, som fx Meguiar’s Gold ClassTM Wax eller NXT Generation® Tech Wax™ 2.0.

» Læs mere om lakforsegling
meguiars-vedligeholdelse

5. Vedligeholdelse

En løbende vedligeholdelse fjerner let overflade kontaminanter som fugleklatter eller harpiks før det for tid til at ætse sig fast i din lak. Meguiar’s Quik Detailer® eller Ultimate Quik Detailer forøger holdbarheden på din lakkonservering dramatisk!

» Læs mere om vedligeholdelse