-

Polermaskine

Med en polermaskine sammen med noget lakrens og diverse produkter af polish og polermidler kan du fjerne fine ridser eller swirls/edderkoppespind/hologrammer i din billakering. Det er en smagssag, hvorvidt man foretrækker at arbejde i hånden eller med maskine, dog vil en polermaskine altid give det bedste resultat. Den har et jævnt udsving, den bliver ikke øm i musklerne, den bevæger sig hurtigere end din arm, og den dækker derved hurtigere et større areal. Med en polermaskine fra Meguiar’s får du en maskine, som er sikker at anvende for den uøvede, samtidig med den er kraftig nok til den professionelle. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment af polermaskiner og tilhørende produkter, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov og økonomi.

22 vare(r)
MeguiarsDualActionPolermaskineInkl5bagskive-20
Tilbud
MeguiarsULTIMATEPoleringskitmedDualActionPolermaskineTilbehr-20
5DABackingPlate-20
560,00 kr
MeguiarsDABagskive6-20
MT310DualActionpolermaskine-20
RotaryFoamCuttingPad7rd-20
RotaryFoamFinishingpad7sort-20
RotaryFoamPolishingpad7gul-20
3MeguiarsDualActionBackingPlate-20
LIFTOFFsuperskraber3i1-20
48,75 kr
RupesBigFootLHR15-20
2.998,75 kr
RupesBigFootLHR21ES-20
3.123,75 kr
RupesBigFootMiniLHR75-20
2.499,00 kr
RupesLHR21MK3-20
4.998,75 kr
PolermaskineXFE715150DAPolermaskine-20
Nyt
MeguiarsTripleDutyDetailBrushbrste-20
RupesLHR15MK3-20
4.937,50 kr
FLEXPolermaskineXFE1512515018V-20
FLEXPolermaskineXFE71280-20
Tilbud
FLEXPolermaskinePE143125-20
Specialpris 2.765,63 kr
Pris: Før 3.687,50 kr
FLEXPolermaskineXCE8125180EC50St-20
22 vare(r)

Professionelle polermaskiner til bilen

Der findes mange forskellige polermaskiner på markedet, så der er flere overvejelser, du skal have gjort dig, når du vælger at købe en professionel polermaskine til bilen. Der findes 2 hovedgrupper af polermaskiner:

Excentrisk polermaskine: virker på samme måde som en excentrisk sliber, men er udstyret med en kraftigere motor og har typisk flere omdrejninger. Den er god til polering, når der skal fjernes større ridser, eller når du skal rette eller slibe fejl væk. Ulempen er dog, at denne type polermaskine kan ved forkert brug give hologrammer i lakken i form af små sliberidser, der ødelægger det endelige resultat, som du har arbejdet så hårdt på at få.

Orbital polermaskine: bevæger sig forskelligt for hver gang den drejer, hvilket vil sige, dens polermønster er forskellig fra gang til gang. Særligt denne poleringsteknik er blevet yderst populær, fordi den er så nem at arbejde med både ift. det endelige resultat og den brugte tid. En orbital polermaskine fjerner ikke dybe ridser så nemt, men hvis du skal bruge en polermaskine for første gang, vil denne give dig et bedre resultat.

Meguiar’s egen MT310 Dual Action polermaskine er et eksempel på en orbital polermaskine med 8 mm udsving. Det gør det nemt at anvende maskinen på kanter og op imod dørhåndtag og lignende. Overvejer du at købe en af vores polermaskiner, skal du kontakte os, så vi kan vejlede dig i det rette køb af polerpads, også kaldet for polersvampe.

Hvordan polerer du bedst med maskine?

Du skal være forberedt, at ordentligt poleringsarbejde ikke kan ske på kort tid. Et veludført stykke arbejde tager som regel en del timer, og du skal derfor væbne dig selv med tålmodighed, hvorfor vi anbefaler dig at dele bilen ind i felter. Du skal tage felterne, som betyder mest for dit øje først, dvs. start med fronten, førersiden, passagersiden, bagklappen og taget. Efterfølgende kan du anvende en applicator pad til at håndpolere under dørhåndtag og andre steder, hvor maskinen ikke kan komme til.

Når det kommer til anvendelse af lakrens og polish, skal du ikke køre tør for produktet, men du skal samtidig heller ikke bruge for meget ad gangen. Det handler om balance, som du meget hurtigt får føling for under brug. Med en ny skumpad på maskinen vil du på det første område skulle bruge lidt ekstra produkt for at "mætte" pad'en.

Tag et felt ad gangen, kør jævnt den ene vej, så den anden vej, så på kryds og til slut på tværs. Få dækket alle områder jævnt og brug løbende øjnene til at tjekke, om dit ridseniveau er blevet acceptabelt. Kan du ane ridser på steder, hvor du allerede har kørt med polermaskinen? Så er det bare med at køre lidt mere der med lidt mere produkt.

Få et fantastisk tilbud på Dual Action polermaskine hos Meguiar’s

Vi er utrolig stolte af vores Dual Action polermaskine, som prismæssigt er et fantastisk tilbud for dig at købe taget i betragtning af kvalitet, evner og driftssikkerhed. Ønsker du at komme i kontakt med os vedr. vores polermaskine, poleringsprodukter, eller ønsker du yderlig information om, hvordan du bedst polerer din bil? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte Meguiar’s Danmark.

Vores kundeservice er inddelt i 2 – en til private og en til de professionelle B2B-kunder – hvilket er med til at optimere vores arbejdsgang, så vi kan give dig den bedst mulige kundeservice. Du kan kontakte os via telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.