-

Priser

Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms.

Betalingsbetingelser

Betaling med kreditkort. Alle beløb opkræves i DKK. Du kan betale med Dankort, VisaDankort, eDankort, Danske Netbetaling samt Nordea e-betaling. Når du har udfyldt din ordreformular, bliver du via en sikker forbindelse sendt videre til betalingsdelen (kommer som et såkaldt popupvindue), hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte dit kreditkort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.betaling.dk. 

Denne webshop anvender ePay (www.epay.dk) til håndtering af betalingstransaktioner via krypteret internet forbindelse.
Og så hæver vi naturligvis først pengene når varen er afsendt!

Sikkerhed

De oplysninger du indtaster – navn, adresse og e-mail etc. bruger vi kun til at sende dig ordrebekræftelsen, dine varer samt at informere dig, hvis der skulle opstå problemer med leveringen. Oplysningerne bevarer vi i to år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle reklamationer. Vi giver ikke dine oplysninger videre til andre eller videresælger disse. 

Ved tilmelding af nyhedsbrev vil dette naturligvis blive udsendt. Det er dog altid muligt at fravælge dette igen her på siden, eller i bunden af nyhedsbrevet.

Ordrebekræftelse/Levering

Efter at du har afsluttet købet, vises en ordrebekræftelse på skærmen. Den indeholder ordrenummer, navn og adresse på hvor varen skal sendes hen, betalingsmetode samt en oversigt over de bestilte varer. Ordrebekræftelsen sendes også til den indtastede e-mail. Herefter vil der være mulighed for betaling enten via kontooverførsel eller kreditkort (læs øverst). 

Vi afsender normalt din ordre inden for 1-2, men grundet Corona situationen kan der gå op til 5 - det er dog sjældent. arbejdsdage efter bestilling. Alle ordrer bekræftes pr. mail. 

Kan vi ikke overholde denne leveringstid, kontakter vi dig via e-mail. 

Bemærk vi først afsender varen når betaling er modtaget. 

Vi tager forbehold for leveringer til udlandet grundet større omkostning på fragt. Ved ordreoprettelse modtages ordrebekræftigelse med dansk fragt, og efterfølgende vil vi kontakte med endelig pris inklusiv fragt til pågældende destination.

Returret

Der er 30 dages returret gældende fra den dag, du modtager varen. Returretten er betinget af, at varen returneres i samme stand og mængde, som da du købte varen. Kvittering skal medfølge varen - jævnfør gældende lovgivning.
Fortryder du købet af en vare, du har modtaget, skal denne sammen med en udskrift af ordrebekræftelsen returneres til Meguiar's Lager Karolinevej 16, Port 2, 4200 Slagelse. Du dækker selv omkostningerne til returforsendelse og HUSK at mærke kassen med "RETUR" , samt lægge en seddel i kassen med åesag til returnering og ikke mindst også dine konto oplysninger så vi kan sende dig pengene tilbage, tillad op til 14 dage fra vi modtager pakken, til vi refundere dot køb, dog minus fragt og håndtering = 75 Kroner.

Reklamation

Er uheldet ude og der er fejl eller mangler ved det leverede produkt, bedes du kontakte os på telefon 53 65 97 00 eller henvende dig på kundeservice@meguiars.dk, inden du foretager dig andet. Så aftaler vi hvordan en evt. ombytning eller returnering af produktet skal foregå.
Efter købelovens regler har du to års reklamationsret. Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage, forkert opbevaring, m.v. Den defekte vare skal sammen med en udskrift af ordrebekræftelsen sendes til adressen til Meguiar's Lager Karolinevej 16, Port 2, 4200 Slagelse. HUSK at mærke kassen med "Reklamation".

Hvis ikke andet er anført på varen, gælder de almindelige regler i følge dansk lovgivning. Det vil sige, at der er 1 års garanti samt 2 års reklamationsret på alle produkter købt hos Meguiars.dk
Dit køb er underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder forbrugeraftaleloven. 

Din aftalepart er til 

Kontor adresse, kan IKKE besøges:

Meguiar's / Macanto ApS
Langes Gård 26, 1 Sal4200 Slagelse
Tel: 53 65 97 00

Telefontid: Mandag - fredag mellem kl. 8:30 og 16:00 
E-mail: kundeservice@meguiars.dk
CVR-NR.: 28663730 

Der tages forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt begrænset oplag.