-

Polering til lygter

Her på siden finder du vores sortiment af polering til lygter, som beskytter mod UV-stråler og oxidering. Vi har et kvalitetssikret udvalg af polering til forlygter, både matte- og plastiklygter. Med polermiddel til lygter får du flotte og klare lygter, som fremstår helt nye – et must når du skal pudse og pleje din bil. For at opnå det bedste kørelys er det vigtigt, at du løbende rengør og polerer din bils forlygter.

4 vare(r)
MeguiarsBasicLygtekit-20
HeavyDutyHeadlightRestorationKit-20
PlastX-20
PlastX
G12310
119,00 kr
TwoStepHeadlightKit-20
299,00 kr
4 vare(r)

Polering af lygter er et must

Når det kommer til lygter, er det vigtigt, at de altid fungerer på deres optimale niveau. Ved bedre synlighed og kørelys skabes der bedre sikkerhed i både nat- og dagskørsel. Vi har udviklet vores polering til lygter med den banebrydende teknologi MDAT (Microscopic Diminshing Abrasive Technology), som fjerner oxidering, kemisk nedbrydning, overfaldekontaminering og pletter.

Vores udvalg er skabt med tanke på polering til diverse lygter. Uanset om du søger polermiddel til polering af plastik lygter, polering af forlygter eller noget tredje, så gør vi alt for at imødekomme dine behov. Hos Meguiars ligger det i vores DNA at bidrage til en bedre bilpleje. Ønsker du at forkæle dig selv og din bil yderligere, kan du tage et kig på vores polermiddel og rudepolering.

Effektiv og nem anvendelse

Under vores udvalg finder du både kombiløsninger og individuelle produkter. Fællesnævneren for disse er, at de er lette at anvende og altid har en effektiv virkning. Alt du skal bruge er dit fortrukne polermiddel til lygter og en god mikrofiberklud. Påfør et tyndt lag på lygten og tør afslutningsvis lygten af med kluden. Det kan med fordel gøres af flere omgange for at opnå det pæneste resultat.

Du finder vores udvalg af polerklude og mikrofiberklude her.

1-2 dages levering og kvalitet i højsædet

Hos Meguiars sætter vi en dyd i at skabe produkter, som bidrager til en bedre vedligeholdelse og plejning af biler. Derfor benytter vi os altid af de nyeste teknologier, som beviseligt har en effektiv virkning og giver flotte resultat. Det ligger i vores DNA at skabe en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Vi tilbyder derfor 30 dages returret, gratis fragt ved alle køb og en hurtig leveringstid på blot 1-2 dage.

Har du brug for kompetent vejledning fra én bilentusiast til anden, skal du ikke holde igen med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon (+45) 53 65 97 00 eller på mail kundeservice@meguiars.dk. Vi giver altid kompetent rådgivning med afsæt i vores erfaring og ekspertise. Det gælder både B2B- og privatkunder.