-

Insektfjerner

Insektfjerner er et must, når det kommer til vedligeholdelse af din bils lakering. Insekter bærer på syreholdige væsker, som kan give ætsende skader på din bil. Her på siden finder du effektive insektfjernere til bilen, som både er nemme at anvende og giver det bedste resultat. Du finder et udvalg af forskellige størrelser – alle med høj kvalitet, som sikrer dig et velsoigneret, velplejet og ekstravagant look til din bil.

3 vare(r)
BugampTarRemover-20
109,00 kr
SuperDegreaser378Ltr-20
SuperDegreaser189Ltr-20
3 vare(r)

De bedste insektfjernere til bilen

Insektfjerner sikrer, at der ikke ophober sig insekter på bilens køler, ruder og andre områder. Når insekter ophobes, kan der nemlig komme pletter og andre ujævnheder, som ødelægger bilens lakering. Vi vil gøre opmærksom på, at det er vigtigt at bilens overflader ikke er varme, når der påføres insektfjerner. Du kan med fordel skylle bilens områder af med kold vand, inden du går i krig mod insekterne.

Nogle vil måske tænke, at insekter let fjernes ved grundig rengøring af bilen, men sådan er det ikke altid. Hos Meguiars finder du den bedste insektfjerner til bilen, som kan anvendes i forbindelse med rengøring, polering eller bare for sig selv. Insektfjerner forebygger beskadigelse af overfladen og kan benyttes både til at forhindre ophobning insekter og til at fjerne tjære.

Hos Meguiars ligger det i vores DNA at skabe omstændigheder, som gør, at du kan vedligeholde og pleje din bil. Med vores væld af produkter i topkvalitet sikrer vi, at din bil kan se skarp ud hver dag. For flere produkter til polering og vedligeholdelse af bilen, kan du tage et kig på vores store udvalg af polermiddel og rudepolering.

Effektiv og nem anvendelse

Vores insektfjernere er lette at anvende. Med vores Bug & Tar Remover tages insektfjernelse til nye højder. Den består af specialiserede overfladeaktive stoffer, som løsner insekterne og opløser tjære. Den er desuden nem at anvende. Du skal blot påføre et lag af insektfjerneren og lade det sidde i ca. 5 minutter. Derefter kan du selv bestemme, om du vil skylle det af med en kraftig vandstråle eller tørre det af med en fugtig mikrofiberklud. Så har du en insektfri overflade, som forebygger syreholdige pletter i lakeringen. Du kan finde vores udvalg af poler- og mikrofiberklude her.

Vores Super Degreaser, som kan nedbryde selv de værste områder. Den indeholder desuden en frisk duft, som gør den lækker at arbejde med. Vores Super Degreaser skal kun sidde i 30-45 sekunder, før den skal fjernes med vand. Den er hurtigvirkende, grundig og giver altid gode resultater.

Hurtig levering og kompetent rådgivning

Vi gør altid vores bedste for at skabe en god oplevelse for dig som bilentusiast. Vi sætter en stor ære i at bidrage til en bedre vedligeholdelse og plejning af biler. Derfor tilbyder vi gode omstændigheder for vores kunder – B2B-kunder såvel som privatkunder. Vi tilbyder nemlig 30 dages returret, fri fragt på alle køb og en lynhurtig leveringstid på blot 1-2 dage.

Har du brug for kompetent vejledning fra én bilentusiast til anden, skal du ikke holde igen med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon (+45) 53 65 97 00 eller på mail kundeservice@meguiars.dk. Vi giver altid kompetent rådgivning med afsæt i vores erfaring og ekspertise. Det gælder både B2B- og privatkunder.