-

Vaskesvampe

Med den helt rigtige vaskesvamp kan du vaske din bil trygt og sikkert – uden at være bekymret om ridser i lakken. Her på siden finder du vores udvalg af vaskesvampe og vaskehandsker af kvalitetsmaterialer. Udvalget består blandt andet af vaskesvampe i mikrofiber eller lammeuld, som begge sikrer en ridsefri vask. Derfor kan du trygt pudse og pleje din bil, mens du opnår en skinnende, lækker bil efter vask.

Gå på opdagelse i vores kvalitetssikrede sortiment og find din næste vaskesvamp, som matcher dine behov og ønsker. Du gør både dig selv og din bil en tjeneste ved at investere i en lækker vaskesvamp.

3 vare(r)
UltimateWashMittVaskehandskemikrofiber-20
Lammeuldsvaskehandske-20
199,00 kr
Nyhed
Tilbud
VaskeKit-20
Vaske Kit
vaske-kit
799,00 kr Pris: 1.315,00 kr
3 vare(r)

Ridsefri vask med vaskesvampe fra Meguiar’s

En vaskesvamp gør bilrengøringen til en leg. Vores vaskesvampe- og handsker er særligt udviklet til biler, hvilket giver en optimal og effektiv rengøring. Du kan skrubbe lige så tosset, du vil uden at være bekymret for ridser i lakken. Vaskesvampen en effektiv, god og billig måde at opnå en ridsefri vask på.

For at opnå den helt rigtige håndtering af bilvasken er det altid en god idé at købe bilshampoo. Vi har et stort udvalg af bilshampoo, som er speciallavet til at beskytte bilens overflader. Du kan også tage et kig på vores vaskesæt, hvor du finder diverse kits til bilvasken. Vi har desuden også et utal af andre produkter til udvendig pleje af din bil.

Forkæl bilen med en vaskesvamp

Når du investerer i en vaskesvamp, forkæler du både dig selv og din bil. Ikke nok med, at bilvasken gøres til en leg, opnår du det bedste resultat hver gang. Vores vaskesvampe er nemlig stærkt absorberende og utroligt bløde. Vores vaskehandsker er desuden behagelige at have på. Det er derfor både behageligt for dig og din bil.

Hvad end du søger vaskesvampe- eller handsker, som skal bruges til at vaske bilen, fjerne insekter eller andet, er du altid garanteret gode og effektive produkter hos Meguiar’s. Vi sælger kvalitetsprodukter til bilentusiaster i alle afskygninger – nybegyndere såvel som eksperter.

Meguiar’s – alt til bilentusiasten

Hos Meguiar’s forhandler vi bilplejeprodukter til bilentusiasten, som sætter en dyd i at pleje sin bil – ligesom os selv. Vi sætter derudover også altid en dyd i at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Derfor får du lynhurtig levering på 1-2 dage og fri fragt på alle køb.

Vi er desuden altid klar til at hjælpe alle vores kunder – private såvel som professionelle B2B-kunder. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 65 97 00, mail kundeservice@meguiars.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.