-

Fælgbørste

Som noget af det mest udsatte på en bil, er det vigtigt at have de rette midler til rengøring af fælge og dæk. Dog kræver en effektiv fælgrengøring mere end blot effektiv kemi. Du skal også have en højkvalitets fælgbørste, som skånsomt kan vaske din bilfælge uden at ridse eller skade overfladen. Hos Meguiar’s har vi udviklet vores fælgbørster, så du nemt kan anvende dem sammen med vores fælgrens eller bilshampoo. Fælles for vores fælgbørster er, at de er lavet af superbløde kvalitetsfibre, som sikrer dig en effektiv rengøring af alle typer fælge og overflader, hvor du nemt får adgang til alle hjulområder. Udforsk vores nedenstående udvalg af fælgbørster, så dine bilfælge og dæk kan fremstå som nye igen.  

9 vare(r)
Tilbud
MeguiarsSupremeWheelBrushLargeFlgBrste-20
Specialpris 161,50 kr
Pris: Før 199,00 kr
MeguiarsSupremeWheelBrushmediumFlgbrste-20
MeguiarsDashTrimInteriorDetailingBrushBrste-20
HighTechApplicatorPad2erPack-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsAngledWheelBrushFlgbrste-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushMedium-20
VersaAngleWheelFaceBrush-20
TireDressingApplicatorPad-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushLarge-20
9 vare(r)

Den bedste fælgbørste fås hos Meguiar’s

Alt efter hvordan dine fælge er designet, og hvor åbne de er, kan det være svært at få dem helt rene. Derfor er det vigtigt at have en fælgbørste, som nemt kan komme ind i de små, vinklede kroge og hjørner. I det ovenstående udvalg finder du forskellige typer fælgbørster i flere udformninger og længder, som hver har deres fordele. Hvad du skal vælge, kommer helt an på dine fælges design, men mange bruger flere børster for at kunne få deres fælge helt rene.

Du kan trygt anvende vores robuste fælgbørster på alle hjulfinisher, overflader og bremsekalibre, hvor du ikke skal være bekymret for at lave ridser. Det skyldes nemlig de meget absorberende mikrofiberhoveder, som børsterne er lavet af, der effektivt rengør alle hjørner og kanter, samtidig med at de er bløde mod dine hjul. Du vil endda kunne anvende fælgbørsterne på blanke, sorte overflader, uden de vil tage skade. Det, mener vi hos Meguiar’s, gør vores fælgbørster til nogle af de bedste på markedet. Du finder desuden ingen metaldele i vores børster, og der er dermed ingen risiko for, at de ruster med tiden.  

Efter endt fælgrengøring vil det være oplagt at beskytte og polere dine fælge med en fælgforsegling, som vi selvfølgelig også forhandler her på siden. På den måde gør du det sværere for skidt og snavs at sætte sig fremadrettet. Ønsker du sorte og velplejede dæksider? Så kan Meguiar’s dækshine forfriske dine gummioverflader. Du vil nemt og hurtigt få fælge og dæk, som er blanke, rene og med en lækker finish ved brug af vores bilplejeprodukter.

Vi er din leverandør af effektive bilplejeprodukter

Meguiar’s startede i Danmark i 2009, hvor vi lige siden har bestræbt os på at sætte en ny standard for, hvordan glans og spejlinger skal se ud på biler. Her er kun det bedste godt nok for vores trofaste kundesegment, hvor vi tydeligt kan mærke den samme passion for biler, som vi også selv har. Vores lyst til at drive Meguiar´s Danmark udmunder i vores interesse for biler og plejen af selvsamme, og her ønsker vi at være din faste leverandør af effektive bilplejeprodukter.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter til dæk eller fælge, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her hjælper vi både private kunder og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt – og helst indenfor 24 timer på hverdage.