-

Flyverust-, salt- og tjæreprodukter

Hen over vinteren er der typisk 3 problemer med din bil, som skal fikses, når forårssolen så småt begynder at titte frem: Flyverrust, salt og tjære på både billak og fælge. Og her hos Meguiar’s har vi forskellige fjernere til disse problemer, uden at det bliver for kompliceret eller tidskrævende, hvor din bil samtidig efterlades skinnende og som ny.

Det kan være vanskeligt at fjerne flyverryst og tjære med almindelig bilvask og bilshampoo, hvormed der kræves særlige midler i brug. For alle 3 ting skal nemlig fjernes, inden du kan gå i gang med at polere, vokse eller lakforsegle. Så hvis du døjer med blot én af de her tre ting, så se vores sortiment nedenfor af produkter til fjernelse af flyverrust, salt og tjære, så du kan opnå det bedst mulige resultat.

12 vare(r)
MeguiarsIronDecon378LtrFlgogflyverustfjerner-20
Tilbud
IronRemovingSprayClay-20
Specialpris 249,00 kr
Pris: Før 311,25 kr
MacantoPrewashTjrefjerner5Ltr-20
MeguiarsIronDecon-20
IndividualClayBarDetailingClay-20
MeguiarsWashPlusShampoo-20
MeguiarsSmoothSurfaceClayKit3x60gbars-20
QuikClayStarterKit-20
239,00 kr
MeguiarsAcidFreeWheelTireCleaner-20
12 vare(r)

Sådan fjerner du salt fra bilen

Du kan ikke undgå at få salt på din bil hen over vinteren. Når der kommer frost, så kommer der også saltspredere på bilvejene for at holde vejene sikre. Men det er desværre dårligt for din bils komponenter, bremser, undervogn og lak. Salt har nemlig en korroderende effekt på metal, og det vil sige, at der er stor risiko for, at din bil vil få rust.

Der er flere måder, hvorpå du kan få fjernet saltet. Først og fremmest skal du være sikker på, at din bil har fået en undervognsbehandling, da denne beskytter mod, at saltet kan trænge ind og forårsage rustskader.

Hvis dette er gjort, så er det næste, vi vil anbefale, at du vasker din bil – også selvom der er frostgrader. Det er nemlig en skrøne, at en bil ikke kan tåle dette. Du skal ikke vaske din bil dagligt, da salt ikke har så hurtig en effekt, men det kunne være en god idé at vaske den 1-2 gange om måneden med effektiv og grundig bilshampoo sammen med en god vaskeklud for at få det værste vejsalt væk.

Her vil vi anbefale Meguiar’s Wash Plus-Shampoo, som er super koncentreret til maksimal rengøring, men skånsom nok til regelmæssig vask. Skal du have fjernet salt fra mere vanskelige steder, hvor en almindelig bilvask ikke er nok, skal du også investere i en effektiv motorrens.

Sådan fjerner du flyverrust

Flyverrust har som ofte en direkte relation til saltproblemet, og det er derfor vigtigt også at have fokus på dette, når vinterhalvåret er ovre. En stor del af den flyverrust, som lander på din bils lakering eller fælge, kommer fra bremsekomponenter fra enten din egen bil eller andre trafikanters. Det er de jernpartikler, som er essentielle at få fjernet, så man netop ikke ender med røde rustpletter.

Hos Meguiar’s har vi forskellige muligheder til at fjerne flyverrust på både fælge og lak heriblandt Meguiar’s Iron Decon, Purple Rain, Non-Acid Wheel & Tire Cleaner. Du er garanteret professionelle resultater med de her produkter, hvor flere med fordel kan anvendes på både lak og fælge, så du sparer tid, penge og kræfter på at skaffe og benytte forskellige produkter.

Produkterne virker ved at nedbryde og binde sig til jernpartikler på overfladen, som derved fjernes på imponerende vis. Flere af produkterne vil skifte farve, når det kommer i kontakt med metalpartikler, og vil have en hurtig virkning, når det anvendes.

Sådan fjerner du tjære

Det sidste problem, som man som regel vil have efter vinter med sin bil, er tjærepletter. Tjærepletterne kommer fra den sorte asfalt, som vi kører på. Tjære vil sætte sig som bittesmå, sorte pletter og vil ikke gavne din bils udseende, og hvis du går meget op i, at din lak skal være så ridsefri som muligt, skal du fjerne dem.

For selvom tjærepletter har bevæget sig fra asfalten og op på din bil, er de fortsat klistrede og der kan derved nemt sætte sig støv, sand og andet skidt fast i pletterne. Når du så vasker din bil, vil dette skidt og snavs bliver skubbet rundt på lakket og sætte sig i din vaskehandske, klud eller pads. Du vil derved skabe vaskeridser i større eller mindre grad.

Det er derfor vigtigt, at du investerer i et godt affedtningsmiddel eller en god claybar til at fjerne tjæren fra bilen. Med tjærefjerner opløser du let og effektivt pletter fra både tjære, olie, voksrester eller andre hårde pletter.

Hos Meguiar’s er en bil mere end blot en bil

Hos Meguiar’s udvikler vi altid vores produktsortiment med henblik på at være bilentusiasternes fortrukne valg. Drivet hos Meguiar’s udmunder sig i den fælles interesse og passion for biler og deres pleje, som vi kan se mellem os, bilforhandlere og almindelige forbrugere, hvor vi stolt forsøger at sætte nye standarder for, hvordan glans og spejlinger kan se ud på en bil. Og det er også denne passion, som vi kan mærke fra vores loyale kunder, når de kommer til os for at købe vores produkter – igen og igen. Hos Meguiar’s er en bil mere end blot en bil.

Brænder du inde med spørgsmål, skal du ikke tøve med kontakte os via vores kundeservice. Her hjælper vi både private kunder og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.