-

Børster, svampe og vaskehandsker

Når du skal rengøre hjulene på din bil, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Derfor byder vores sortiment på en bred vifte af bløde børster, svampe og vaskehandsker, som garanterer en effektiv og skånsom vask. Så får du den optimale rengøring af selv de mest snævre områder på hjulene. Også inde mellem bilens hjuleger og bremseskiver. På den måde får du både en ridsefri og omfattende vask af hjulene.

Hvis du elsker at forkæle din bil lige så meget, som vi gør, kan du tage et kig på nedenstående sortiment. Her finder du et væld af kvalitetssikrede produkter, som kan give din bil den optimale rengøring. Find lige præcis det produkt, der passer til dine ønsker og behov og forkæl din bil med en grundig udvendig rengøring.

15 vare(r)
UltimateWashMittVaskehandskemikrofiber-20
Nyt
MeguiarsHybridWashMitt-20
199,00 kr
Nyhed
Nyt
Tilbud
TornadorMINIZ007-20
Specialpris 499,00 kr
Pris: Før 748,75 kr
Lammeuldsvaskehandske-20
199,00 kr
FlgpenselSortTornador-20
RengringpenselRdTornador-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsAngledWheelBrushFlgbrste-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushMedium-20
Nyt
MeguiarsTripleDutyDetailBrushbrste-20
Nyt
MeguiarsCarpetInteriorBrush-20
TireDressingApplicatorPad-20
VersaAngleBodyWashBrush-20
VersaAngleWheelFaceBrush-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushLarge-20
15 vare(r)

Stort udvalg til hjulpleje og- og vask

Vores store udvalg af børster, svampe og vaskehandsker garanterer, at du kan pudse og pleje din bil helt ridsefrit. Vi ved, at det kan være komplekst at rengøre de sværttilgængelige områder på og i bilen. Derfor har vi udviklet børster, som kan komme rundt i alle hjørner og kanter. Udvalget består blandt andet af Tornador-penslen, som er særligt udviklet til lige netop dét. Det gælder ikke kun ved dæk og hjul, men også ved tagbøjler og gummilisterne ved bilens vinduer.

Udvalget består desuden også af børster med tykke mikrofibre, som giver en eminent rengøring af alle overflader og områder ved hjulene. Her har vi blandt andet vores Supreme Wheel Brush, som er et sikkert valg til fælge med alle typer overflader.

Er du interesseret i at forkæle din bil endnu mere? Så er du så heldig, at vi forhandler et væld af bilplejeprodukter, som både du og din bil bliver glade for. Vi har et stort udvalg af produkter til udvendig pleje af bilen. Det gælder både bilshampoo og komplette vaskesæt, så du lige straks kan sætte gang i bilvasken.

Start din bilpleje med Meguiar’s

Hos Meguiar’s elsker vi at pudse og pleje vores bil, så den står knivskarpt. Vi ved, at det kræver de rigtige produkter at opnå et fejlfrit resultat. Derfor er vi leveringsdygtige i en bred vifte af gennemtestede produkter, der giver en skånsom og effektiv vask. Når du handler hos os, får du lynhurtig levering på bare 2-5 dage og fri fragt ved køb for over 499,-. Vi sætter nemlig en dyd i at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så er vi altid behjælpelige med at besvare dine spørgsmål. Det gælder både for vores erhvervskunder og privatkunder. Vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning på telefon (+45) 53 65 97 00 eller mail kundeservice@meguiars.dk. Du er desuden velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.