-

Sæderens

En bil kan være flot poleret og stå klar til show, men hvis det indvendige interiør ikke er rengjort eller vedligeholdt, er det ikke et særligt køn syn. Særligt pletter på bilsæderne har alle før eller siden oplevet – måske fra en spildt sodavand, et uheld fra familiens kæledyr eller tabt fastfood fra weekendens køretur. Hos Meguiar’s har vi et solidt sortiment af sæderens til bilen, der er udviklet til at fjerne de irriterende pletter i tekstilet, men også lugtgener, der kan være opstået pga. pletten.

En bil er lige så meget et opholdsrum som stuen og køkkenet. Her vil du også finde tekstilrens og pletfjerner frem, hvis uheldet skulle ske. Ønsker du at fjerne pletterne i bilens indvendige interiør – det kan være alt fra sæder, bundmåtter, sikkerhedsseler, tæpper osv. – så skal du tage et kig på vores nedenstående sortiment af produkter til rensning af bilsæder i tekstil.

14 vare(r)
MeguiarsALLSurfaceCleaner2024nyhed-20
AllPurposeCleanerPlusTW-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushMedium-20
Nyt
HundehrsbrsteTheUltimateHairRemover-20
AllpurposeCleanerPlus-20
Nyhed
Nyt
Tilbud
TornadorMINIZ007-20
Specialpris 499,00 kr
Pris: Før 748,75 kr
MeguiarsCitrusPowerCleaner-20
BUFFBriteFurEelMundstykketilstvsuger-20
BUFFBriteFangFurEelMundstykkeadaptortilstvsuger-20
Nyt
MeguiarsCarpetInteriorBrush-20
CarpetClothReFresher-20
159,00 kr
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushLarge-20
14 vare(r)

Professionel sæderens til biler

I dag findes der et stort udvalg af rens og pletfjerner til bilens tekstilsæder. Det er derfor vigtigt, at du finder et produkt, som passer til din bils indvendige interiør og tekstil samt dine behov. Ved at købe professionel sæderens til biler hos Meguiar’s er du garanteret et hurtigreagerende produkt, som kan fjerne selv de vanskeligste pletter og efterlader bilen frisk uden lugtgener. Vi vil altid anbefale, at du gnider eller skrubber sæderensen med en klud eller en børste på det plettede område, men du skal være påpasselig med ikke at bruge en hård børste eller skrubbe for hårdt, da det vil efterlade bilsædet med en fnulret overflade.

Ved fx at købe Meguiar's Carpet & Upholstry Cleaner får du en børste med på produktet, som nemt og effektivt renser sæder, bundmåtter eller et lignende tekstil, og du skal derfor ikke bekymre dig om at købe en børste også. Fælles for mange af vores sæderens til biler er, at du let kan fjerne olie- og vandbaserede pletter, hvor produktet ikke vil efterlade skjolder eller misfarvninger i tekstilet. Sammen med Meguiar’s kan du sige farvel til genstridige pletter og skidt på dine bilsæder.

Har din bil derimod lædersæder fremfor tekstilsæder, så har vi også et sortiment til læderpleje af bilsæder. Her har vi produkter, der både renser, genopfrisker og forsegler læderets overflade, så du ender med en utrolig flot glans og beskyttelse.

Hvordan foretager du bedst rensning af bilsæder?

Hvordan du bedst foretager dig rensning af dine bilsæder kommer an på, hvilken type bilsæder du har, og hvilket produkt du køber fra Meguiar’s. Det er derfor vigtigt, at du læser udførligt på de forskellige sæderens, hvordan du skal anvende dem for at få det rette resultat. Dog er der alligevel nogle fælles trin for produkterne, når du skal anvende dem.

Sådan renser du tekstilbilsæder:

  • Først fjerner du løstsiddende skidt fra overfladen.
  • Omryst beholderen grundigt og påfør sæderensen direkte på plettet.
  • Gnid eller skrub med en klud eller børste på det plettede område.
  • Lad produktet virke i nogle minutter.
  • Aftør området med en ren og tør klud.
  • Hvis pletten ikke er helt fjernet, gentag processen.
  • Husk at lufte godt ud, således sædet kan tørre efter rens.

 

Meguiar’s – bilentusiasternes og de professionelles bilplejeleverandør

Hos Meguiar’s ser vi os selv som værende bilentusiasternes og de professionelles faste bilplejeleverandør. Derfor hjælper vi hellere end gerne både nye, gamle og professionelle B2B-kunder med at finde de rette produkter til indvendig rengøring, polering, glas og ruder samt mange andre områder og overflader på din bil. Vi ser os selv som værende et livsstilsbrand, hvor du som kunde – og forhåbentlig fan – vil komme igen og igen og købe dine bilplejeprodukter.

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores ovenstående sortiment eller nogle af vores øvrige produktkategorier. Du kan kontakte os via telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.