-

Claybar/afrensning

Inden du går i gang med polish og lakforsegling, er det vigtigt, at du har foretaget dig en grundig afrensning af din bil, så du kan fjerne alle urenheder, som måtte have sat sig i lakken. Dette gør du bl.a. ved brug af en claybar. Hos Meguiar’s går vi op i at skabe bilplejeprodukter til bilentusiasten, uanset om du er nybegynder eller ekspert på området – og her er vores sortiment af claybars og claybar-kits ingen undtagelse.

I vores nedenstående sortiment af claybars til lakrens og -forberedelse, finder du et væld af forskellige claybar-kits, som giver dig alle de nødvendige remedier til at fjerne flyverust, tjære, insekter, sandkorn osv. og dermed efterlades din billak silkeglat. Når du først har prøvet en af vores claybar-kits, vil du hurtigt opdage forskellen i overfladen og i den tidsproces, som du førhen har brugt på afrensning.

12 vare(r)
MeguiarsIronDecon378LtrFlgogflyverustfjerner-20
HybridCeramicClayKit-20
359,00 kr
Tilbud
IronRemovingSprayClay-20
Specialpris 249,00 kr
Pris: Før 311,25 kr
IndividualClayBarDetailingClay-20
OversprayClayMildversion-20
MeguiarsIronDecon-20
MeguiarsSmoothSurfaceClayKit3x60gbars-20
QuikClayStarterKit-20
239,00 kr
SmoothSurfaceClayKit-20
359,00 kr
MeguiarsLastTouchRTU32Oz-20
249,00 kr
12 vare(r)

Køb claybar-kits til afrensning af din bil her

Som allerede nævnt, skal du benytte en claybar, inden du går i gang med polering af din bil. Claybaren afrenser lakken og fjerner urenheder, så du undgår, at små slibekorn kommer med rundt og laver ridser, når du polerer. Vores ovenstående udvalg består primært af claybar-pakker, hvor du får midler som clay, Quick Detailer, mikrofiberklud og Cleaner Wax – du får med andre ord alt det, som du har behov for til den ultimative clay-rensning af din bil.

En claybar er en klump polyelastisk ler, som er designet til at opsamle og hive alle urenheder ud af din billak, hvilket gør den ideel til rengøring og afrensning. Du skal blot spraye lidt Quick Detailer på og køre lerklodsen hen over lakken, hvor du hurtigt vil se, hvordan klodsen opfanger flyverust, tjære, insekter og andet skidt. Det er vigtigt, at du anvender Quick Detailer eller en anden form for glidemiddel, da dette sørger for, at claybaren ikke hiver hen over lakken, men derimod glider.

Under brug skal du huske at folde clayet sammen, når urenheder sætter sig i det, for på den måde fanges skidtet inde i selve leret, og du har derfor altid en uforurenet side at glide mod lakken. Efter brug, eller hvis du uheldigvis skulle tabe leret på jorden, bør du smide claybaren ud. Du risikerer nemlig at påføre skader på lakken ved at bruge beskidt ler. Når du har brugt en af vores claybar-kits, vil du ende med en krystalklar finish på alle typer overflader som lak, glasfiber og metal, og du vil nu være klar til en seriøs bilpolering.

Du vil ikke fortryde dit køb af bilplejeprodukter fra Meguiar’s

Hos Meguiar’s ønsker vi at være mere end blot en bilplejeproducent. Vi ønsker at skabe et produktsortiment og miljø, som gør, at du bliver en trofast kunde hos os, hvor vi i fællesskab kan dele vores drive og passion for biler. Vi ser os selv som værende bilentusiasternes bilplejeleverandør, og du vil ikke fortryde køb af bilplejeprodukter, når du ser, hvilke resultater de kan skabe.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores claybar-kits eller nogle af vores øvrige sortimenter, skal du ikke tøve med kontakte os. Vores kundeservice er inddelt i to – en til private og en til de professionelle B2B-kunder – hvor du er mere end velkommen til ringe, maile eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.