-

Dæk og fælge

Ønsker du en omfattende rengøring af dine dæk og fælge? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du blandt andet fælgrens, dækshine og vaskebørster. Fælles for alle er, at de giver en skånsom og effektiv rengøring, der efterlader bilens dæk og fælge med et langvarigt, skinnende og blankt look.

Hvis du ligesom os elsker at forkæle din bil, kan du tage et kig på nedenstående sortiment. Vores produkter er særligt fremstillet til dæk og fælge, så du er garanteret at få den helt rigtige pleje. Find lige netop det produkt, du står og mangler, og pift din bils hjul op, så de bliver skinnende.

39 vare(r)
UltimateAllWheelCleaner-20
159,00 kr
EnduranceTireGelHighGloss-20
DetailerDispenserudentekst-20
MeguiarsDashTrimInteriorDetailingBrushBrste-20
UltimateWaterlessWheelampTire-20
MeguiarsIronDecon378LtrFlgogflyverustfjerner-20
NXTAllMetalPolysh-20
149,00 kr
Nyhed
Nyt
MEGUIARSHOTRIMSBLACKWHEELCLEANER24OZ-20
Nyt
MeguiarsULTIMATETyreShineFOAM-20
WheelBrightener14-20
WheelBrightener14-20
MeguiarsPROHybridCeramicSealant446ml-20
MeguiarsIronDecon-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsAngledWheelBrushFlgbrste-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushMedium-20
Tilbud
IronRemovingSprayClay-20
Specialpris 249,00 kr
Pris: Før 311,25 kr
Nyt
MEGUIARSHYBRIDCERAMICTIRESHINE16OZ-20
TireDressingApplicatorPad-20
HotRimsAllWheelCleaner-20
HotShineTireFoam-20
149,00 kr
HotShineTireSpray-20
139,00 kr
MirrorBrightWheelCleaner650ml-20
HotShineTyreCoating-20
149,00 kr
VersaAngleBodyWashBrush-20
VersaAngleWheelFaceBrush-20
EnduranceTireSprayaerosol-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushLarge-20
Tilbud
MeguiarsSupremeWheelBrushLargeFlgBrste-20
Specialpris 161,50 kr
Pris: Før 199,00 kr
39 vare(r)

Stort udvalg af bilplejeprodukter til dæk og fælge

Med vores store udvalg af bilplejeprodukter, er du garanteret at finde noget, der passer til dit formål. Det kan måske være, at du leder efter et produkt, der giver dine dæk et vådt look med en mørk glans. I så fald er vores Meguiar's ULTIMATE Tyre Shine & Coating eller Hot Shine Reflect Tire Shine en god løsning til dig. Her får du dæk, der skinner og funkler i sollys. Det kan også være, at du er på udkig efter en blød børste, som kan nå ind til de mest snævre områder ved hjulet? Så er vores Supreme Wheel Brush et godt bud til dig.

Uanset hvad du er på udkig efter - dækshine, fælgrens eller fælgbørster - garanterer vi, at du er godt dækket ind med vores sortiment. Vi sælger kun gennemtestede produkter af de nyeste teknologier, som giver et fejlfrit og langvarigt resultat hver gang. 

Få skinnende fælge med fælgrens, der virker

Vores fælgrens virker effektivt og sikkert på alle typer fælge. Hos os finder du kun de bedste fælgrense, der nænsomt fjerner mudder, skidt, flyverust og jernpartikler. De er syrefrie og pH-balancerede, hvorfor de kan bruges på alle typer fælge og lakerede bremsedele. F.eks. er Ultimate ALL wheel cleaner syrefri og pH-balanceret, hvorfor den kan bruges på alle typer fælge og bremse dele. Alle vores produkter er nemme at anvende og efterlader fælgene med en perfekt glans. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Meguiar’s sætter vi en dyd i at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor får du lynhurtig levering på 2-5 hverdage og gratis fragt ved køb for over 499,-. Vi mener nemlig, at det skal være let som leg at pudse og pleje sin bil.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Det gælder til både professionelle kunder og privatkunder. Du kan kontakte os på telefon (+45) 53 65 97 00 eller mail kundeservice@meguiars.dk. Du kan også gøre brug af kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.