Vi vil alle sammen gerne have rene fælge på vores biler, men ofte er det hårdt arbejde hvor der skal skrubbes og knokles.

Vi har sammensat vores hidtil mest avancerede fælg rens nogensinde og aldrig har det været nemmere at få de rene finde fælge som vi alle ønsker.

Produktet hedder Meguiar’s ULTIMATE All Wheell Cleaner og er en avanceret sammensætning af sæber og andet kemi, som forsigtigt angriber og løsner fastsiddende metal partikler, bremse støv eller andre former for skidt.

Dette har man tidligere kun kunne fjerne ved hjælp af fælg rens som enten er syreholdig eller kraftig baseholdig fælg rens. Problemet med disse typer fælg rens er, at nok er de effektive, men samtidigt vil de ikke kun angribe det uønskede snavs, men også fælgenes overflade, bremserne kalibrere og endda også bremseklodserne.

Meguiar’s Ultimate All Wheel Cleaner er Ph-balanceret således at de aktive ingredienser er balanceret over for hinanden, hvorved produktet er 100% sikkert i brug på alle typer fælge og bremsesystemer. Selv ”rå ”-oppolerede aluminiums fælge, altså ubehandlede, er dette produkt helt sikkert at benytte på.

Produktet er derudover i gelform, som gør at produktet ”klistrer” til fælgenes overflade, dette sikre at produktet bliver siddende længere, så det derved virker bedre, men også så der bruges mindre, altså det bliver mere drøjt i brug.

Når Meguiar’s ULTIMATE All Wheel Cleaner kommer I Kontakt med metal partikler, skifter det farve til lilla og når det kommer i kontakt med almindeligt skidt og snavs, så skifter det farve til brunt. Dette fortæller brugeren at produktet har virker og er klar til at blive skyllet af.

blopgny

Brugen:

Dette produkt er -i modsætning til mange andre, designet til at blive brugt på tørre fælge, det vil sige at du ikke bør skylle dem før du sprøjter denne fælg rens på. Grunden til dette er, at den tidligere nævnte gelform, ikke kan ”klistre” på våde fælge. Er fælgene våde, så vil produktet have tendens til at rinde af og virke dårligere.

På dine afkølede fælge sprøjter du nedefra og op, et tyndt lag produkt på, lad det sidder og trænge ind og virker i ca 2-4 minutter, hvilket afhænger af hvor beskidte dine fælge er. Allerede efter 1-2 minutter vil produktet skifte farve, enten til lille eller til brunligt.

Såfremt dine fælge er ekstra beskidte, med meget fastbrændt bremsestøv, så anbefaler vi at du behandler dem en gang mere, men anden gang bruger du en af vores mikrofiber fælg børster, som fås i både small og large (varenr. X1901, X1902), til at løsne det fastsiddende skidt og bremsestøv.

rens

 

Da Meguiar’s ULTIMATE All Wheel Cleaner er Ph-Balanceret, er det også helt sikker i brug på lak og andre af bilens eksteriør. Hvorfor skal man benytte fælg rens på ens bils eksteriør -tænker du måske? Jo, pga. af den flyverust som kommer løbende på biler. Produktet angriber effektivt men stadig helt sikkert, metalpartiklerne på lakken, alt imens produktet skifter farve, så du nemt kan følge med i hvor meget flyverust din bils eksteriør har og hvor langt produktet er i processen med at fjerne det.