-

Aftørring, håndklæder og vaskeklude

En ultrablød vaskehandske er essentiel for en skånsom vask af din bil. Den sikrer nemlig, at der ikke kommer ridser i lakken under bilvasken. Derfor har vi hos Meguiar’s et stort udvalg af kvalitetsrige håndklæder og vaskehandsker, som garanterer et skinnende resultat hver gang. Udvalget består blandt andet af vaskehandsker i uld, mikrofiberklude og aftørringshåndklæder til efter bilvasken.

Vores sortiment byder på et væld af yderst absorberende vaskeudstyr, som forkæler din bil både under og efter bilvasken. Det efterlader bilen med et fejl- og ridsefrit resultat, så du trygt kan vaske den. Tag et kig på vores kvalitetsbevidste sortiment og find lige netop det vaskeudstyr, der matcher dine behov og ønsker.

14 vare(r)
Nyhed
Nyt
MEGUIARSULTIMATEINSANESHINEPAINTGLOSSER16OZ-20
Lammeuldsvaskehandske-20
199,00 kr
UltimateWashMittVaskehandskemikrofiber-20
SyntheticXPressSprayWax-20
FLEXBW180ECLvblserAkku-20
Nyt
MeguiarsFinishingTowel2021-20
Nyt
SupremeShineMikrofiber6Pack-20
Nyt
MeguiarsDuoTwistDryingTowel-20
WaterMagnetDryingTowel-20
MeguiarsSupremeDryingTowel-20
Nyt
MeguiarsSupreDryingTowelUS2022Edition-20
Nyt
SupremeDryingTowelXL2021-20
MeguiarsLastTouchRTU32Oz-20
249,00 kr
14 vare(r)

Ultrabløde vaskeklude til en ridsefri vask

Når du er færdig med bilvasken og har skyllet bilen ren for sæberester, træder vores aftørringshåndklæde i karakter. Med sine utroligt bløde og stærkt absorberende mikrofibre giver den et fejlfrit resultat, som efterlader din bil med et skinnende blankt look. Du forkæler derfor både dig selv og din bil med en vaskeklud eller vaskehandske til bilvasken og et håndklæde til efter bilvasken.

Vores aftørringshåndklæder kommer også til sin ret, når du skal polere eller vokse din bil. Her benyttes håndklædet som et færdigt touch for at undgå hvirvler og ridser.

Hvis du ligesom os selv elsker at pudse og pleje din bil, har vi hos Meguiar’s et stort udvalg af bilplejeprodukter. Du finder et kvalitetsrigt sortiment til pleje af bilen udvendig, hvorunder du finder komplette vaskesæt med bilshampoo, lakforsegler og vaskehandske. På den måde kan du købe alt det væsentlige i én pakke.

Meguiar’s – kvalitetssikrede bilplejeprodukter til bilentusiasten

Hos Meguiar’s ser vi os selv som bilentusiastens bilplejeleverandør. Vi tilbyder nemlig gennemtestede produkter, som altid sikrer en skånsom og effektiv pleje til bilen. Når du handler hos os, sætter vi altid en dyd i at give dig en god oplevelse. Vi ved nemlig, at det skal være både sjovt og hyggeligt, når man skal forkæle sin bil. Derfor får du lynhurtig levering på bare 1-2 hverdage og gratis fragt ved køb for over 499,-, når du handler hos os.

Har du brug for kompetent vejledning fra én bilentusiast til anden? Så er vi altid klar til at hjælpe dig. Det gælder både for vores professionelle erhvervskunder og privatkunder. Har du brug for faglig sparring, kan du kontakte os på telefon (+45) 53 65 97 00 eller mail kundeservice@meguiars.dk. Du er desuden velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.