-

Dækshine

Det er vigtigt at tage sig godt af sine bilfælge. Det er nemlig noget af det mest udsatte på din bil, hvor der både kommer skidt og snavs samt rust. Hvis du vil undgå besværet med disse elementer og deres efterfølgende rengøring, så er det en god fælgforsegler, du skal investere i. Hvilket du selvfølgelig finder her på Meguiar’s hjemmeside i form af flydende voks og polish.

Med den rette forsegler til dine fælge sikrer du, at det fremadrettet er sværere for snavs at sætte sig, men du gør det derved også nemmere for dig selv at rengøre dem efterfølgende. Tjek vores solide udvalg ud nedenfor, og find alt det nødvendige, du skal bruge, så du kan forsegle dine fælge. Du finder desuden også brede produktsortimenter med aftørringsklude og dækshine, så dine dæk kan matche dine rene fælge.

14 vare(r)
EnduranceTireGelHighGloss-20
UltimateWaterlessWheelampTire-20
Nyt
MeguiarsULTIMATETyreShineFOAM-20
Nyt
MEGUIARSHYBRIDCERAMICTIRESHINE16OZ-20
TireDressingApplicatorPad-20
HotShineTireFoam-20
149,00 kr
HotShineTireSpray-20
139,00 kr
HotShineTyreCoating-20
149,00 kr
NXTGenerationInsaneShineTrigger-20
EnduranceTireSprayaerosol-20
14 vare(r)

Bredt udvalg af effektiv dækglans til biler

Med den rette dækpleje giver du dine dæk nyt liv. Som allerede nævnt, findes der forskellige typer dækglans, hvor vi lagerfører det som gel og som spray, alt efter hvad du foretrækker at arbejder med. Fælles for alle vores varianter er, at du er sikret et langtidsholdbart resultat med et fantastisk look. De anvendte ingredienser sikrer dig et rigt og mørkt skinnende udtryk. Du kan med fordel også anvende vores Applicator pad, der netop er udviklet til pleje af bildæk, og som du selvfølgelig også finder her på siden.

Hos Meguiar’s er vores Endurance® dækgel en storfavorit iblandt bilentusiaster. Dens unikke formel stopper dæk fra at blive brune, kedelige, og via gel-formen undgår du oversprøjtning, dryp, striber og plettede indkørsler. Dine dæk vil fremstå skinnende og mørke i flere uger – også hvis det har regnet. Du vil være garanteret et wet-look, hvor folk vil sende misundelige blikke i din retning.

Det sidste nye, vi har lanceret indenfor dækshine, er vores Hot Shine Reflect Tire Shine, som er en spray, der giver dig langtidsholdbare resultater. Produktet indeholder en speciel teknologi, som gør, at dækket fremstår skinnende og funklende i direkte sollys – lidt som om at der er metal flakes og glasperler i. Det vil være en interessant wow-faktor at kunne vise ved sin bil.

Udforsk vores sortiment indenfor dæk og fælge

Udover udvalget af dækshine forhandler vi også andre muligheder indenfor rengøring, pleje og vedligeholdelse af dine bildæk og fælge. Du er garanteret, at dine hjul vil fremstå rene, skinnende og være vejrbestandige. Du finder bl.a. også fælgrens, fælgforsegling til beskyttelse samt tilbehør i form af fælgbørster og vaskeklude. Vask af fælge og dæk er som regel en tidskrævende opgave, men med Meguiar’s produkter og tilbehør hertil kan du opnå et rigtigt flot resultat på kort tid.

Kontakt os allerede i dag, og hør mere!

Hos Meguiar’s har vi et stort varesortiment, så du kan finde netop det produkt, udstyr og tilbehør, som du søger til dine specifikke formål. Vi ved derfor godt, at det kan virke lidt som en jungle, hvad de enkelte produkter kan, og hvilken du skal vælge. Og særligt hvis du ikke er så erfaren på området eller angående vores produkter. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os via vores kundeservice her på siden. Vi hjælper både private kunder og B2B-kunder via telefon, på mail eller vores kontaktformular. Hos Meguiar’s er en bil mere end blot en bil. Det er en passion, hvor vi gladelig står til rådighed med vores erfaringer og kompetencer.