-

Plastik- og gummiprodukter

Står du og mangler rengøringsprodukter, som er velegnet til plastik, vinyl, læder og gummi? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig rengøringsprodukter særligt egnet til at rengøre dæk, sæder, paneler, hjulbrønde og lignende på din bil. Genskab bilens naturlige farver og materialer og investér i et af vores lækre rengøringsprodukter, som fjerner selv det mest genstridige skidt og snavs.

Vil du også pifte din bil op, så den ser spritny ud? Så gå på opdagelse i vores sortiment og find lige netop det produkt, som matcher dine behov og ønsker.

11 vare(r)
MirrorBrightVinylogrubber-20
GoldClassLeatherVinylCleanerspray-20
PaintProtect-20
299,00 kr
Nyt
MeguiarsHybridTrimRestorer-20
Nyt
MeguiarsULTIMATETyreShineFOAM-20
Nyt
MEGUIARSHYBRIDCERAMICTIRESHINE16OZ-20
UltimateBlack-20
169,00 kr
HeavyDutyMultiPurpose-20
149,00 kr
EnduranceTireSprayaerosol-20
HeadlightLensCorrection-20
11 vare(r)

Spritny bil med bilplejeprodukter

Når det gælder bilpleje, vedligeholdelse og rengøring, kommer du langt med vores produkter. Faktisk så langt, at du får følelsen af have fået en spritny bil. Det gælder uanset, om det er dæk, lædersæder eller noget helt tredje. Vores udvalg byder på lækre rengøring- og beskyttelsesmidler, som er særligt udviklet til enten plastik, gummi og læder.

Vores produkter er effektive og giver et resultat, der er så godt som nyt. Produkterne giver den optimale rengøring og plejning, som genopretter bilens naturlige farver og materialer. Og dét er jo enhver bilentusiasts drøm. Vores læderrens har en fremragende funktion til rengøring af indlejrede olie- og vandbaserede pletter. Modsat andre hårde kemikalier bibeholder vores læderrens læderets naturlige olier. Derfor kan du trygt benytte produktet uden fare for at skade læderet.

Enhver bilentusiast sætter pris på at pudse og pleje sin bil. Derfor har vi hos Meguiar’s et væld af muligheder for at pifte bilen op, så den føles så god som ny. Hvis du er på udkig efter flere produkter til udvendig pleje af firhjulede ven, kan du tage et kig på vores motorrens og bilshampoo.

Meguiar’s – alt til bilentusiasten

Hos Meguiar’s forhandler vi gennemtestede bilplejeprodukter, som giver dig et ideelt resultat hver gang. Når du køber hos os, er du garanteret en lynhurtig levering på 1-2 dage og fri fragt på alle køb.

Vi er desuden altid behjælpelige, hvis du har brug for faglig ekspertise. Vores kundeservice er delt op i to – en til private kunder og en til professionelle B2B-kunder. Derfor kan vi altid give kompetent rådgivning, som passer lige præcis til dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon 53 65 97 00, mail kundeservice@meguiars.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.