-

Rudecoating

Står du og mangler effektive produkter til forsegling af din bils ruder? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du bilplejeprodukter til rudecoating, som giver ruden en klar overflade, som samtidig er vandafvisende. Du finder både produkter, der kan benyttes før og efter rudecoating.

Med vores store udvalg er du godt dækket ind til den rette pleje af din bil. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment og find lige netop det produkt, der matcher dine behov og ønsker. Du finder desuden yderligere information om blandt andet anvendelse ved at klikke ind på de individuelle produkter.

4 vare(r)
HighTechApplicatorpadsBulk-20
Nyt
MeguiarsProSurfacePrep378ltr-20
PerfectClarityPolishingCompound-20
PerfectClarityGlassSealant-20
4 vare(r)

Forsegl din bils glasruder med rudecoating

Med rudecoating kan du forbedre din kørsel i regnvejr markant. Det skaber nemlig en usynlig hinde på glasset, som forviser vand fra ruden. Det giver dig bedre udsyn i regn og gør din køreoplevelse langt bedre. Vores rudecoating er særligt fremstillet til at give et langtidsholdbart resultat uden at skade bilens andre materialer. Du skal derfor ikke være bekymret for, om din bils vinduesviskere tager skade. Vores specialdesignede formler giver den rette pleje, hvor der er brug for det – helt uden at skade andre dele af bilen.

Med vores Perfect Clarity Glass Sealant får du en fremragende rudecoating med en avanceret hydrofobisk formel, der sikrer maksimal afvisning af vand. Vi anbefaler, at ruden får en grundig rengøring før påføring af rudecoatingen. Her kan du eksempelvis benytte Perfect Clarity Glass Polishing Compound, som fjerner selv det mest fastgroede snavs. Herefter kan du benytte Perfect Clarity Class Cleaner for at fjerne eventuelle produktrester.

På den måde får du en ren rude, der samtidig afviser vand, når du kører i regnvejr. Vi anbefaler desuden, at du altid påfører produkterne på en ren overflade i skygge. Giv gerne ruden to lag af rudecoating for det bedste resultat.

Meguiar’s hjælper dig med din bilpleje

Hos Meguiar’s ser vi os selv som bilentusiastens bilplejeleverandør. Vi er leveringsdygtige i rengøring- og polermidler til bilens indre og ydre. Hvis du elsker en ren og velsoigneret bil lige så meget som os, kan du tage et kig på vores pleje til glas og ruder. Her finder du blandt andet ruderens og rudepolering.

Vi sætter en dyd i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Har du spørgsmål eller brug for professionel sparring? Så er du altid velkommen til at kontakte os per telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores kundeservice er inddelt i 2 – en til private kunder og en til professionelle erhvervskunder. Du finder kontaktoplysningerne nederst på siden, og vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.