-

Glas og ruder

Står du og mangler produkter til rengøring af bilens glas og ruder? Så har vi hos Meguiar’s et stort udvalg af kvalitetssikrede og gennemtestede produkter, der får din bil til at skinne krystalklart. Udvalget omfatter blandt andet sprinklervæske, ruderens, ultrabløde klude af mikrofibre, polering til lygter og meget mere.

Uanset hvad du er på udkig efter, tør vi godt love, at du finder det, du mangler hos os. Det gælder, hvad end du er på udkig efter den bedste sprinklervæske eller den blødeste klud. Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige præcis det produkt, du står og mangler. Du finder desuden mere information under de individuelle produkter.

14 vare(r)
SupremeShineMikrofibre3erpak-20
SupremeShineMikrofibre-20
MacantoGlasmikrofiberklud-20
GlassCleanerConcentrate378Ltr-20
MeguiarsDetailingMitt-20
HighTechApplicatorPad2erPack-20
PerfectClarityPolishingCompound-20
Tilbud
MeguiarsFinishingTowel-20
Specialpris 89,00 kr
Pris: Før 129,00 kr
HeadlightLensCorrection-20
PerfectClarityGlassSealant-20
PlastX-20
PlastX
G12310
119,00 kr
GlasPlejePakke-20
499,00 kr
14 vare(r)

Stort udvalg af sprinklervæske, ruderens, polermiddel til lygter m.m.

Bilens glas og ruder bliver ofte snavsede eller fedtede, så det næsten er umuligt at se ud. Hos Meguiar’s ved vi, hvor irriterende det er. Derfor har vi udformet et sortiment af bilplejeprodukter, som giver et skinnende resultat hver gang. Vores ruderens og glasrens gør dine ruder krystalklare – og helt uden striber.

Med vores Perfect Clarity Glass Cleaner er du garanteret et spejlblankt resultat. Formlen er særligt udtænkt til effektiv rengøring af selv de mest snavsede ruder. Du kan derfor nemt vinke farvel til trafikfilm, fugleklatter, insektrester og det, der ellers ophober sig af snavs.

Hvis du er på udkig efter et fremragende produkt til rengøring og polering af ruder, skuffer vores Perfect Clarity Polishing Compound aldrig. Den renser glasset i bund og kan sågar fjerne småridser. På den måde kan du genskabe bilen, som var den ny og få et klart og ensartet resultat. Efter brug af denne kan du benytte Glass Sealant, som giver en god vandafvisende effekt.

Meguiar’s sikrer en effektiv og skånsom rengøring

Hos Meguiar’s sætter vi en dyd i at danne rammerne for en altomfattende, grundig rengøring af bilens indre og ydre. Alle vores bilplejeprodukter er gennemtestede, så du bliver tilfreds hver gang. De er designet til at give en effektiv rengøring, som ikke skader andre steder på bilen. Derfor skal du ikke bekymre dig om vinduesviskerne, instrumentbrættet, dørsider m.m.

Hvis du ligesom os elsker at pudse og pleje din bil, kan du tage et kig på vores ruderens, rudepolering eller rudecoating. På den måde er du garanteret den rette rengøring med formler, der er fremstillet til en effektiv og skånsom rengøring.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Når du handler hos os, gør vi altid vores bedste for at give dig den bedste oplevelse. Derfor får du hurtig levering, så du lige straks kan komme i gang med at pudse og pleje din bil. Vi er desuden også til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores produkter, sortiment eller noget helt tredje.

Vores kundeservice er inddelt i 2 – en til private og en til professionelle erhvervskunder. Du er velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores øvrige kontaktoplysninger nederst på siden.