-

Læderpleje

Som så mange andre lædervarer skal læderkabinen i en bil også plejes regelmæssigt. Her er der mange, som laver den fejl, at de bruger de samme midler, som de vil bruge til andet interiør. Det vil vi fraråde dig at gøre, hvis du ønsker, at din læderkabine skal fremstå ren og med den nødvendige smidighed, så den ikke udtørrer og revner.

Hos Meguiar’s har vi et stort udvalg af læderplejeprodukter og kits, der netop er egnet til formålet som cleaner, lotion og conditioner, der vil efterlade læderet med en dyb og naturlig følelse samt udseende. Vores produkter til læder fås enten som spray, wipes, balsam eller flydende middel.

Hvert produkt har deres kendetegn og funktion, så er det vigtigt, at du læser, hvordan de skal benyttes for at opnå det bedst mulige resultat. Du læser om de enkelte produkters egenskaber ved at klikke på dem.

15 vare(r)
HighTechApplicatorpadsBulk-20
GoldClassLeatherWipes25stk-20
GoldClassLeatherVinylCleanerspray-20
GoldClassRichLeatherPumpe-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushMedium-20
DetailerLeatherCleaner-20
GoldClassLeatherConditionerspray-20
ULTIMATELeatherBalm-20
249,00 kr
MirrorBrightLeatherLotion414ml-20
Tilbud
MeguiarsGoldClassLdervinylplejekit-20
499,00 kr Pris: 705,00 kr
Tilbud
LeatherCleanProtectKit-20
398,50 kr Pris: 517,00 kr
Nyt
MeguiarsCarpetInteriorBrush-20
MeguiarsALLSurfaceCleaner2024nyhed-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushLarge-20
15 vare(r)

Få produkter til pleje og rengøring af lædersæder i biler

Når din bil – hvad end det er instrumentbrættet, bilsæderne eller en kombination af begge – består af eksklusivt læder, kræver dette selvfølgelig en passende vedligeholdelse. Her skal du både rengøre, pleje, behandle og vedligeholde, så læderet fremstår rent, skinnende og perfekt. På den måde holder det flotte udseende også i mange år frem.

Her kan du som allerede nævnt vælge iblandt mange forskellige produkter på vores webshop, som du kan benytte på ægte læder. Først og fremmest skal du investere i et lækkert rengøringsmiddel til alt dit læderinteriør. Her kan vi anbefale Meguiar’s Detailer Leather Cleaner, som er et hurtigtvirkende middel, eller vores Gold Glass Leather & Vinyl Cleaner-spray. Begge produkter fjerner fastgroede pletter – hvad end de er vand- eller oliebaserede – og giver læderpolstringen et nyt frisk look.

Når læderet er rengjort, skal du benytte conditioner efterfølgende for rigtigt at give læderet en følelse af at ”være nyt”. Her kan vi anbefale sprayen Gold Glass Leather Condition. Takket være aloe vera og fugtgivende olier plejer den overfladen og bevarer læderets originale udseende. Den beskytter også læderet mod solens skadelige UV-stråler.

Hvis du ikke ønsker at skulle foretage 2 forskellige trin, har vi også flere produkter, som er produceret til både at rense, beskytte og pleje dit læderinteriør heriblandt Gold Class Rich Leather, Detail Cleaner & Conditioner eller Ultimate Leather Balm. Med disse produkter får du cleaner og conditioner i blot én flaske.

Meguiar’s – producent af både udvendig og indvendig bilpleje 

Mange bilentusiaster elsker at pleje deres bil udvendigt, så lakken, fælgene og ruderne står skarpe og rene. Men der er ikke særlig meget ved en bil, som er pæn udvendig, hvor det indvendige ikke matcher. Derfor finder du et stort udvalg af indvendig bilpleje, hvor vi foruden vores læderpleje også forhandler vinylrens samt lækre luftfriskere. Uanset hvad du måtte søge til dit bilinteriør, så har vi helt sikkert et produkt, du kan anvende.

Hos Meguiar’s ønsker vi at være bilentusiasternes fortrukne valg indenfor bilplejeprodukter – og det gælder uanset erfaringsniveau eller bilmærke. Drivet hos Meguiar’s udmunder sig i den fælles interesse og passion for biler og deres pleje, hvor vi stolt forsøger at sætte nye standarder for, hvordan glans og spejlinger kan se ud på en bil – udvendigt såvel som indvendigt.

Sidder du inde med spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her hjælper vi både private kunder og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt – og helst indenfor 24 timer på hverdage.