-

Lakforsegler og voks

Lakforsegling er det trin, du foretager dig, efter du har gennemarbejdet billakken med polermiddel. Det er et lag, som lægges oven på selve lakken, hvilket vil sige, at det er dét lag, som beskytter lakken imod vind og vejr, skaber højere glans og sikrer dig imod, at du skal polere din bil én gang om måneden. Et gennemført lag lakforsegling er for at passe godt på din bil og dermed en god investering for dig.

Hos Meguiar’s har vi et bredt udvalg af produkter indenfor lakforseglere og voks, hvor du bl.a. finder sprays, ren voks, syntetiske forseglere, keramisk coating mv., der alle har det til fælles at beskytte din bils eksisterende beskyttelseslakering, eller hvis du ønsker hurtigt at påføre din bil et nyt lag.

33 vare(r)
HybridCeramicLiquidWax-20
309,00 kr
HighTechApplicatorPad2erPack-20
Nyt
MeguiarsULTIMATELiquidWax2021Edition-20
EvenCoatApplicator2erPack-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsHybridCeramicPaintPrep-20
Nyhed
Nyt
MEGUIARSULTIMATEINSANESHINEPAINTGLOSSER16OZ-20
CleanerWaxLiquid-20
179,00 kr
CleanerWaxPaste-20
179,00 kr
GoldClassLiquidWaxCarnaubaPlus-20
GoldClassPasteWaxCarnaubaPlus-20
MG21SyntheticSealant20-20
MG26YellowWax-20
MirrorBrightPolishingWaxLiquid414ml-20
NXTPasteWax20-20
249,00 kr
MG26YellowWax-20
UltimateWaxPaste-20
399,00 kr
MirrorBrightPolishingPaste-20
MeguiarsPROHybridCeramicSealant446ml-20
HighTechApplicatorpadsBulk-20
LIFTOFFsuperskraber3i1-20
48,75 kr
SyntheticXPressSprayWax-20
Nyt
MeguiarsProSurfacePrep378ltr-20
MeguiarsHybridCeramicWax-20
Nyt
MeguiarsHybridPaintCoatingkit-20
MeguiarsPaintKitKittettilplejeafdinlak-20
MeguiarsUltimatePasteWax2021Edition-20
DeepCrystalWax-20
149,00 kr
MG21SyntheticSealant20-20
NXTTechWax20flydende-20
UltimateWaxLiquid-20
399,00 kr
ULTIMATEFastFinish-20
249,00 kr
33 vare(r)

Skal du vælge lakforsegler eller voks til beskyttelse af billakken?

Dette er et spørgsmål, vi får tit. Der findes som udgangspunkt en lakforsegling, som er syntetisk (ikke-naturlig) og består af polymer-teknologi. Og så findes der voksen (naturlig), som er carnauba-baseret. Carnauba er også kendt som brasiliansk voks eller palmevoks. Forskellen på polymer-lakforsegling, den syntetiske, og carnauba-voksen, den naturlige, ligger i glansniveauet, holdbarheden, muligheden for flere lag samt påføring.

 

Polymer

Carnauba

Hybrid

· Lang holdbarhed

· Kan lægges i flere lag

· Kan opføres i sollys (selvom skygge er bedst)

· Godt glansniveau

· Mellem holdbarhed

· Kan lægges i et lag

· Påføres i skygge eller inden døre

· Utroligt højt glansniveau

· Blanding af polymer og carnauba

Produkter

·NXT Generation Tech Wax 2.0 (Paste)

· NXT Generation Tech Wax 2.0 (Liquid)

· Paint Protect (Liquid)

· Ultimate Wax (Paste)

· Ultimate Wax (Liquid)

· Meguiar´s Step 3: Deep Crystal Wax

· Meguiar´s Cleaner Wax Paste

· Meguiar´s Cleaner Wax Liquid

· Gold Class Carnauba Plus Premium Paste Wax

· Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax

 

Vi anbefaler generelt carnauba-baserede vokser til mørke biler. Det skyldes, at glansniveauet lige er det bedre, og du får det rigtige wet-look, som bilentusiasterne elsker. På en lys bil har glansniveauet en grænse, da spejlingerne ikke er lige så voldsomme at se. Derfor anbefaler vi polymer-lakforsegling til disse, for når glansen ikke kan blive meget bedre på en lys bil, kan du lige så godt vægte holdbarheden i stedet. Alt det her er dog en smagssag, for nogle vælger at påføre 1-3 lag polymer for så at afslutte med et lag carnauba.

Hvordan påfører jeg lakforsegling/voks på min bil?

Det er utrolig simpelt at opføre lakforsegling eller voks på din bil. Du kan enten gøre det med en polermaskine, en skumapplikator (Applicator Pad) eller en mikrofiberklud. Derefter starter du på samme måde, som da du polerede din bil. Du deler bilen ind i felter og tager et felt ad gangen ved at køre jævnt den ene vej, så den anden vej, så på kryds og til slut på tværs.

Mængden af lakforsegling eller voks, du skal påføre, skal være som et tyndt lag film. Det vil sige, at man skal kunne se et ”tåget lag” ovenpå lakken. Mere end det vil være spild af produktet. Du skal påføre produktet direkte på lakken og ikke på mikrofiberkluden eller skumapplikatoren, hvis du ønsker det bedste resultat. Tørretiden på vores produkter er mellem 10-15 minutter, dog afhænger dette af temperatur, luftfugtighed samt mængde.

Et godt cowboy-trick er at køre en finger igennem den påførte voks. Hvis du kommer ned og kan se en glansfuld lak, så kan den tørres af. Hvis den ser lidt fedtet ud i bunden, så skal den sidde lidt endnu. Fordelen ved at bruge Meguiar’s lakforseglere og vokse er, at de ikke bliver til hvidt pulver efterfølgende, da de kun hærder i bunden.

Meguiar’s står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til nogle af vores ovenstående produkter af lakforseglere og vokser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her hjælper vi både private kunder og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt – og helst indenfor 24 timer på hverdage.