-

Trin 5: Vedligeholdelse

Når din bil er lakforseglet (voks) er den bedste beskyttelse du kan give den en løbende opmærksomhed, eller VEDLIGEHOLDELSE af finishen. Om din bil holder parkeret eller er i fart… verden er ond imod den!

 

Alt der flyver, fra en myg til en Boing 747-flyvemaskine, kaster kontaminanter i luften, hvis eneste formål er at lande på din bil og ætse sig fast i dens finish. Derudover er naturen ond med sin syreregn, der er flyverust og solen gør alt i sin magt for at brænde din lak også. Din bil er konstant under angreb. I Danmark er vi ramt af mange forskellige typer vejr, hvorfor vi er endnu mere udsat end mange andre lande. Derfor kræver det at vi giver vores biler opmærksomhed ofte.

 

Heldigvis har Meguiar´s gjort det nemt med vores “spray og tør af”-detailer, som let løsner det nye skidt og forstærker glansen i samme omgang. De er det manglende led imellem vask og voksning, og forlænger derfor det du allerede har gjort for bilen.

 

Detailere findes til alle steder på bilen og i flere kvaliteter afhængig af hvad man har brugt af lakforsegling/voks. Generelt fungerer alle detailere til alle Meguiar´s produkter, omend der kan være en holdbarhedsmæssig gevinst ved at vælge f.eks. NXT Generation Speed Detailer, hvis man har brugt NXT Generation Tech Wax 2.0. De indeholder alle forskellig "balsam" så det passer til hinanden.

15 vare(r)
MeguiarsDeluxeCarCareKitVersion2-20
Nyt
MeguiarsUltimateQuikWax-20
HybridCeramicDetailer-20
219,00 kr
Nyhed
Nyt
MEGUIARSULTIMATEINSANESHINEPAINTGLOSSER16OZ-20
GoldClassCarnaubaPlusQuikWax-20
GoldClassPremiumQuikDetailer-20
HighTechApplicatorPad2erPack-20
UltimateQuikWax-20
199,00 kr
Nyt
HybridCeramicKitKompletSiO2beskyttelse-20
MeguiarsUltimateQuikDetailer-20
QuikDetailer-20
129,00 kr
UltimateQuikDetailer-20
189,00 kr
MeguiarsDeepCrystalTopCoat-20
MeguiarsLastTouchRTU32Oz-20
249,00 kr
15 vare(r)

Men hvad med sådan noget spray hurtigvoks?

Sjovt du lige skulle spørge! For det har vi naturligvis også. På præcis samme præmisser som detailerne, findes der to slags Quik Wax:

 - Meguiar´s Quik Wax (carnauba)
 - Meguiar´s Ultimate Quik Wax (alle)

 

Spray dem på, tør det over med en god mikrofiber klud, lad det sidde et par sekunder og tør efter igen. Med en hurtigvoks, lynvoks, vedligeholdelsesvoks, eller hvad man nu ellers kan finde på at kalde dem - Quik Wax - påfører man let og elegant en hel bil med et tyndt nyt lag voks på under 10 minutter!