-

Correction Compound 3,78 ltr

På lager

Varenummer : D30001

Meguiar’s DA Microfiber Correction System er et enestående special produkt system af ny teknologi, mikrofiber puder og væsker som sikrer et optimalt resultat. Meguiar’s DA Correction Compound anvender super-micro slibende teknologi tilhurtigt at fjerne ridser, mærker fra syreregn, misfarvninger/hvirvler og andre lette defekter i bilens originale lak. Designet til anvendelse sammen med Meguiar’s DA Microfiber Cutting Disc, som efterlader overfladen fri for striber og pletter i en meget lavt støvende arbejdsgang, som sikrer minimal forberedelses- og oprydningstid

Produktbeskrivelse

Denne Compound er baseret på Meguiar's banebrydende SMAT teknologi.

SMAT teknologi er kort fortalt at slibekornene i produktet er utroli små fra start af, de bevare samme størrelse fra start til slut.

Slibekornene er utroligt hårde og fuldstændig ens, hvilket sikre en høj effektivitet i at fjerne ridser, samtidigt med at det efterlader en glans så høj, at der ofte slet ikke er behov for at polerer efter med en polish.

Produktet sikre sammen med vores Mikrofiber discs at der Intet støv kommer i dørfalster, på ruden osv. og er sammen med vores mikrofiber poler discs og vores MT310 polermaskine, HELT sikkert i brug, selv for den uøvede.

For den øvede bruger, sikre dette produkt en ensarted og ikke mindst 100% hologramfri polering, også på sorte biler, når benyttet sammen med vores MT310 polermaskine.  

 

Produktet er YDERST drøjt i brug, hvilket sikre god økonomi.

3,78 ltr laver ca. 160 biler = 6,22 + moms pr. bil.

 

Brugsanvisning:

  • Omryst grundigtog arbejd i skygge og på en køligoverflade.
  • Påfør produktet tilMeguiar’sDA Microfiber Cutting Disc.
  • Indstil Dual Action Polisher til 4800omdrejninger/minut.
  • Arbejd på ca.5x5 cm store sektioner ad gangen.
  • Start med 2-3 overgange med mode-rat tryk efterfulgt af 2-3overgangemed let tryk
  • Fjernoverskydendemateriale med Meguiar’s UltimateWipe® Detailing Cloth (E101)

Bemærk: Produktet er 1 step i et 2 steps system hvor andet step er D301 Finishing wax.