-

Vandslibning af lak

Vandslibning af lak er væsentligt, hvis der er kommet ridser i lakken. Dermed sliber man lakket ned omkring skaden, således at det udlignes med den resterende overflade. Her på siden finder du støv- og produktfjernere, som er essentielle, når der skal efterprøves lakreparationer, eller hvis bilen skal undersøges for lakdefekter. Det lægger den sidste hånd på resultatet, således at der opnås det bedste resultat.

Skal du i gang med vandslibning af din bils lak, og mangler du produkter, som garanterer et knivskarpt resultat? Så tag et kig på nedenstående sortiment, og find lige netop det produkt, der passer til dine behov og ønsker.

4 vare(r)
Slibeklodskorn1000-20
286,25 kr
Nyt
Slibeklodskorn1500-20
286,25 kr
4 vare(r)

Effektive støv- og produktfjernere til vandslibning af lak

Når uheldet er ude, og der er kommet en ridse i lakken, er det vigtigt, at man har det rigtige udstyr. Dette gælder både til selve vandslibningen, men i særdeleshed også til efter. Med ”Final Inspection” er du garanteret, at ridsen er helt væk. Midlet bruges til at se, hvorvidt der er lakdefekter og til at efterprøve lakreparationer. Det fjerner desuden rester fra poleringen, samtidig med at det lægger en sidste hånd på resultatet. Derigennem er du garanteret, at alt er som det skal være, og at bilens lakdefekter er væk.

Når støv- og produktfjernere skal anvendes, er det vigtigt, at bilen er parkeret i skygge, og at køleren er kold. Produktet er simpelt at bruge. Man skal blot spraye midlet på området, hvorefter man skal fordele det jævnt på overfladen med en mikrofiberklud. Derefter kommer midlet til sin ret, og man kan gennemskue, om ridsen er borte.

Er du på udkig efter yderligere produkter til at pudse og pleje din firhjulede ven? Så kan du tage et kig på vores lakpleje- og poleringsmidler, hvorunder du blandt andet finder keramisk coating til et ekstra beskyttende lag og ultrabløde polerklude.

Meguiar’s hjælper dig med bilpoleringen

Hos Meguiar’s forhandler vi bilplejeprodukter til bilentusiaster verden over. Vores produkter er gennemtestede og efterlader bilen med et spejlblankt og glansfuldt resultat. Vi udvikler de nyeste teknologier, som garanterer en skånsom og effektiv rengøring, som ikke giver lakdefekter.

Har du brug for faglig ekspertise og kompetent vejledning? Så er vi klar til at dele ud af gode råd – fra en bilentusiast til en anden. Vores kundeservice er delt op i to – én til private kunder og én til professionelle B2B-kunder. Det sikrer, at vi kan give en specifik rådgivning, så du får den bedste hjælp. Kontakt os på telefon: (+45) 53 65 97 00 eller mail: kundeservice@meguiars.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!