-

Bilshampoo

Hvis du elsker din bil og går meget op i, at den fremstår lækker, pæn og ren, så vil vi anbefale, at du investerer i en af vores bilshampoos. Hos Meguiar’s går vi op i at skabe bilplejeprodukter til bilentusiasten, uanset om du er nybegynder eller ekspert på området. Her er vores bilshampoo ingen undtagelse, og det er, uanset om du foretrækker at vaske din bil med en foamgun eller i hånden med en børste, svamp eller vaskehandske.

Fælles for vores bilvaskeprodukter er, at de er pH-balancerede og specielt formet til maksimal udstråling og beskyttelse på alle bilens overflader. Du kan derfor med god samvittighed vaske din bil derhjemme i indkørslen og få et tilfredsstillende resultat. Tjek vores nedenstående udvalg af autoshampoos ud og se, hvorvidt vi er et produkt, du står og mangler til din bilvask.

17 vare(r)
Nyt
MeguiarsHybridCeramicWashWax-20
UltimateWashWaxShampoo142Liter-20
MeguiarsULTIMATESnowFoam32Oz-20
HyperWash189L1400-20
MeguiarsHyperWash1400-20
RinseFreeExpressWashWax-20
ShampooPlusIndeholderGlansforstrker-20
SoftWashGel473ml-20
89,00 kr
GoldClassShampoo-20
239,00 kr
MirrorBrightAutomobileShampoo14ltr-20
NxTCarWashShampoo0473LiterIdeeltilcoatedeoverflader-20
NxTCarWashShampoo189LiterIdeeltilcoatedeoverflader-20
UltimateWashWaxShampoo473ml-20
GoldClassShampoo-20
99,00 kr
MeguiarsWashPlusShampoo-20
MeguiarsCitrusBlastWashWax378Ltr-20
17 vare(r)

Effektiv autoshampoo fra Meguiar’s

Der er en generel misforståelse, at almindeligt opvaskemiddel, som du bruger til tallerkner, gryder osv., er sikkert at anvende til bilvask. Det er langt fra rigtigt. Opvaskemiddel er nemlig generelt skabt til at fjerne alt fra en overflade og dermed efterlade den total ren. En totalrenset billak betyder derimod, at den ikke har nogen beskyttelse. Du vil derfor efter gentagende brug fjerne alt på lakken såsom lakforsegling, voks, silikone og polymere. Og når det er fjernet, vil opvaskemidlet derefter fjerne de olier, som giver ”liv” til lakken. Til sidst betyder det, at du reelt set hjælper oxidation på vej, og det vil sige, at lakken på din bil vil skifte farve.

En almindelig bilvask handler i bund og grund om at få skidtet skånsomt af, hvor første trin af processen vil være at få spulet det værste skidt af først. Herefter skal du finde vaskespanden, autoshampooen, det varme vand og dit fortrukne redskab til at vaske med frem. Vi anbefaler generelt en vaskehandske til mørke biler, da det giver mulighed for at have 100 % føling med lakken via et jævnt tryk, og dermed minimerer du vaskeridserne og efterarbejdet. På en lysere bil, hvor de mindste ridser nærmest er umulige at se, kan du dog sagtens bruge en vaskekost eller lignende, hvis du har lyst til at spare lidt tid. Bemærk venligst, at vores bilshampoo ikke bliver bedre af en koncentreret dosering. Efter vasken spules bilen grundigt med en håndtryksrenser, til sæben er væk.

Bilshampoos med voks, til skumlanser mv.

I vores ovenstående sortiment har vi et bredt udvalg af effektive autoshampoos fra vores eget mærke Meguiar’s, hvor de hver har deres fordele, kvaliteter og egenskaber, når det kommer til den gode bilvask. Du finder bl.a. shampoos med voks bestående af carnauba og syntetiske polymere, som fx Ultimate Wash & Wax, der giver dig den ultimative vask, beskyttelse og glans. Hvis du er typen, der foretrækker at bruge en skumlanse, skal du anvende en ekstremt skummende shampoo skabt til brug i netop en skumkanon. Er din bil ekstra beskidt? Så finder du også bilshampoos til dette samt en ekstra skånsom autoshampoo til slidte lakker.

Som du kan læse, så har vi et utrolig bredt sortiment, hvor hver bilshampoo er designet til hver deres særlige formål. Du skal derfor tage dig god til, når du skal finde den rette til dit formål. Du kan læse om det enkeltes produkts formål og funktioner ved at klikke på dem. På den måde kan du være sikker på, at du finder et bilplejeprodukt, som fjerner skidt og snavs effektivt på din bil, uden at du ødelægger din lakforsegling.

Meguiar’s – bilentusiasternes bilplejeleverandør

Hos Meguiar’s ser vi os selv som værende bilentusiasternes bilplejeleverandør. Derfor hjælper vi hellere end gerne både nye, gamle og professionelle kunder, og det gælder, uanset om det er dit første køb hos os, eller om du er trofast fan af brandet Meguiar’s. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har et spørgsmål til vores ovenstående sortiment eller nogle af vores øvrige produktkategorier. Vores kundeservice er inddelt i 2 – en til private og en til de professionelle B2B-kunder. Du kan kontakte os via telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.