-

Trin 2: Rens & forbered

defekter_i_lakkenEfter at have fjernet de overflade kontaminanter du kan mærke, skal du undersøge lakken fra forskellige vinkler og forskellige lyskilder for at finde de defekter som ligger i lakken - såsom oxidation, afblegninger eller fine ridser/swirls.

 

Meguiar´s tilbyder naturligvis et udvalg af klarlakssikre produkter til at fjerne defekterne i selve lakken. Såkaldte "lakrens" produkter

 

Hvert produkt har deres kendetegn og kort fortalt er Meguiar´s Deep Crystal Paint Cleaner en god lakrens for dem, som gerne vil opnå gode og synlige resultater, men samtidig have 110% styr på hvad der foregår på applicator pad'en eller maskinen. Meguiar´s Ultimate Compound er en tand kraftige og går mere i dybden. Her er chancen for at danne swirls/edderkoppespind/hologrammer større, til gengæld kommer man bedre i dybden og opnår et bedre resultat. Meguiar´s SwirlX er perfekt til netop swirls/edderkoppespind/hologrammer dannet med Meguiar´s Step 1: Deep Crystal Paint Cleaner eller Meguiar´s Ultimate Compound. Og sidst har vi , som er en kraftig lakrens til at angribe de steder hvor lakken er rigtig slem.

 

Som sidenote kan det nævnes at Meguiar´s SwirlX generelt er en fantastisk "trin 2", hvis Meguiar´s Ultimate Compound bruges som trin 1!

 

Alle produkterne beskrevet her kan benyttes både i hånden og på maskine (polermaskine/excentrisk/DA DualAction).

 

22 vare(r)
HybridCeramicClayKit-20
359,00 kr
SupremeShineMikrofibre3erpak-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushMedium-20
ClearCoatSafeRubbingCompound-20
OversprayClayMildversion-20
SupremeShineMikrofibre-20
MeguiarsSmoothSurfaceClayKit3x60gbars-20
DeepCrystalPaintCleaner-20
DynaConeFoamPadCleaner-20
149,00 kr
IK15Hndtryksprjte-20
IndividualClayBarDetailingClay-20
QuikScratchEraserKit-20
249,00 kr
Nyt
HybridCeramicKitKompletSiO2beskyttelse-20
ScratchX20-20
149,00 kr
UltimateCompound-20
199,00 kr
PaintRestorationKit-20
899,00 kr
QuikClayStarterKit-20
239,00 kr
SmoothSurfaceClayKit-20
359,00 kr
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushLarge-20
22 vare(r)

Hvordan polerer jeg så bedst?

g220v2Det er absolut en smagssag om man har lyst til at arbejde i hånden eller maskine. Maskinen vil dog som udgangspunkt altid give det bedste resultat. Den har et jævnt udsving, den bliver ikke øm i musklerne, den bevæger sig hurtigere end din arm og dækker dermed hurtigere et større areal.

 

Samtidig handler det også om at indse at en komplet polering tager en del timer at udføre. Det kræver dermed godt med tålmodighed, hvorfor vi altid anbefaler at inddele bilen i felter, og tage felterne som betyder mest for dit øje først! Typisk startes der på front, førerside, passagerside, bagklap og tag. Efterfølgende, hvis maskine bruges, kan man så med en applicator pad gå rundt om bilen og håndpolerer under dørhåndtag og andre steder maskinen ikke kan komme til. 

 

Man skal aldrig køre tør for produkt, men samtidig heller ikke have for meget. Det er en gylden linje man meget hurtigt får føling for. Med en ny skumpad på maskinen vil man på det første område skulle bruge lidt ekstra produkt, for at "mætte" pad'en med produkt.

Tag et felt af gangen, kører jævnt den ene vej, så den anden vej, så på kryds og til slut på tværs. Få dækket alle områder jævnt og brug løbende øjnene til at tjekke om dit ridseniveau er blevet acceptabelt. Synes du den er for ridset et par steder? Så er det bare med at køre lidt mere der med lidt mere produkt.

 

Billedet herunder giver et fornuftigt indtryk af hvor meget produktet skal dække. Det skal ligge i en tynd hinde over, men samtidig nok til at maskinen kan arbejde med det.

brug_af_da_maskine