-

Andre overflader

Her på siden finder du vores bilplejeprodukter til overflader indvendigt i bilen. Udvalget består af et væld af produkter, som har hver sin funktion. Det gælder blandt andet polermiddel til kalkpletter, lakbeskyttelse, flyverustfjernende sprays, mundstykke til støvsugeren og meget mere. Fælles for alle er, at de bidrager til en skånsom og effektiv rengøring af bilen indvendigt.

Uanset hvilken overflade, der trænger til en kærlig hånd, tør vi godt garantere, at vores produktsortiment dækker dig godt ind. Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop det produkt, du står og mangler. Du finder yderligere information ved at klikke på de enkelte produkter.

10 vare(r)
Tilbud
IronRemovingSprayClay-20
Specialpris 249,00 kr
Pris: Før 311,25 kr
MeguiarsALLSurfaceCleaner2024nyhed-20
Nyt
HundehrsbrsteTheUltimateHairRemover-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushMedium-20
NXTAllMetalPolysh-20
149,00 kr
PaintProtect-20
299,00 kr
BUFFBriteFangFurEelMundstykkeadaptortilstvsuger-20
WaterSpotRemoverQuikCompound-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushLarge-20
10 vare(r)

Stort udvalg af bilplejeprodukter til bilens indvendige overflader

Når du køber bilplejeprodukter hos Meguiar’s, er du garanteret gennemtestede produkter, som er udviklet efter de nyeste teknologier. Vores Water Spot Remover gør det nu muligt at fjerne indtørrede kalkpletter. Det gælder på både lak, glas, krom og andre hårde plastikdele. Med vores Perfect Clarity Glass cleaner får du en glasrens, der har en anti-hazing formular, som giver et stribefrit resultat hver gang.

Foruden rengørings- og bilplejemidler består udvalget også af mundstykker til støvsugeren og en hundehårsbørste. Vi ved nemlig, at vores kære firbenede venner har en tendens til at fælde på bilens sæder, bagagerum m.m. Hundehårsbørsten består af en særlig slags gummi, som trækker hår ud af tekstil. Derefter er hårene nemme at støvsuge op. På den måde er du garanteret en effektiv måde at fjerne hundehår på, så din bil kan skinne igen.

Hvis du er på udkig efter andre bilplejeprodukter til indvendig pleje, har vi et stort sortiment af gennemtestede og kvalitetssikre produkter. Her finder du blandt andet sæderens, airconditionrens og læderpleje

Meguiar’s – bilentusiastens bilplejeleverandør

Hos Meguiar’s ser vi os selv som bilentusiastens bilplejeleverandør. Vi gør altid lidt ekstra ud af at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor får du lynhurtig levering på bare 2-5 dage og gratis fragt ved køb over 499,-. Vi synes nemlig ikke, at det skal være dyrt eller besværligt at pudse og pleje sin bil.

Har du brug for kompetent vejledning fra én bilentusiast til anden, står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Det gælder til både vores professionelle kunder og privatkunder. Du kan kontakte os på telefon (+45) 53 65 97 00 eller mail kundeservice@meguiars.dk. Du kan også gøre brug af kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.