-

Bilen indvendig

Mange har det med at glemme deres bils indvendige interiør og dermed kun investere produkter, tid og ressourcer i bilens udvendige pleje. Der er ikke meget ved, at ens bil står skarpt udvendigt, mens det indvendige trænger til en kærlig hånd. Udover at være kendt for vores bilplejeprodukter til udvendig brug, har vi hos Meguiar’s også et solidt sortiment af bilpleje til indvendig rengøring som sæderens, airconditionsrens, vinylrens, læderpleje, luftfriskere samt produkter til andre overflader i din bil.

En bil skal være mere end bare flot at se på, den skal også være behagelig og rar for dig at køre i. Med Meguiar’s bilpleje til indvendig brug vil din bil hurtigt bliver ren og velduftende. Udforsk vores nedenstående sortiment og se, hvordan du kan gøre din bils interiør lidt lækre.

1-48 af 80
SpraytopkemiskresistenttilDetailerdispenser-20
SupremeShineMikrofibre3erpak-20
DetailerDispensertilHyperDressing-20
HighTechApplicatorPad2erPack-20
DetailerDispenserudentekst-20
GoldClassLeatherConditionerspray-20
MeguiarsNewCarScentProtectant-20
MeguiarsALLSurfaceCleaner2024nyhed-20
AllPurposeCleanerPlusTW-20
GoldClassLeatherWipes25stk-20
MeguiarsLargeBlackkitBagtaske-20
QuikInteriorDetailerkabinerensudenglans-20
SupremeShineProtectant-20
MeguiarsDashTrimInteriorDetailingBrushBrste-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushMedium-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsAirFreshenerTropicalHawaii-20
Nyt
HundehrsbrsteTheUltimateHairRemover-20
AllPurposeCleanerLet110Strk14-20
AllpurposeCleanerPlus-20
AllPurposeCleaner-20
149,00 kr
DetailerLeatherCleaner-20
DetailerDispensertilQuikInteriorDetailer-20
DetailerAllPurposeCleaner-20
GlassCleanerConcentrate378Ltr-20
HighTechApplicatorpadsBulk-20
GoldClassRichLeatherPumpe-20
MeguiarsKitBagtaske-20
MirrorBrightAirrefreshner-20
SupremeShineMikrofibre-20
MirrorBrightLeatherLotion414ml-20
MirrorBrightSprayDetailer650ml-20
ULTIMATELeatherBalm-20
249,00 kr
Meguiarspapirmtterulle250stkrulle-20
Nyt
FoamApplicatorPad-20
79,00 kr
QuikInteriorDetailer-20
623,75 kr
SuperDegreaser378Ltr-20
561,25 kr
SuperDegreaser189Ltr-20
2.556,25 kr
1-48 af 80

Produkter til indvendig rengøring af bil

Uanset hvad du skal rengøre i din bil, er det vigtigt, at du ikke benytte dig af kraftige husholdningsmidler. Du risikerer nemlig at ødelægge overfladerne, da rengøringsmidler med alkohol eller klorin kan korrodere finishen samt stoffet og dermed efterlade grimme misfarvninger.

Ønsker du at rengøre, beskytte eller pleje dit instrumentbræt, så skal du tjekke sortimentet vinylrens ud. Her finder du effektive produkter, er både renser, plejer og beskytter alle former for plast og kunststof. Ønsker du derimod at skabe en fantastisk glans på andre overflader i din bil som aluminium, messing, kobber osv., så har vi selvfølgelig også et lækkert produktsortiment indenfor det.

I kategorien sæderens finder du et stort udvalg af rens og pletfjerner til bilens tekstilsæder. Det er derfor vigtigt, at du finder et produkt, som passer til din bils indvendige interiør og tekstil samt dine behov. Har din bil derimod lædersæder, finder du de rette produkter hertil under kategorien læderpleje, som renser og beskytter dit læder uden at bruge skadelige eller barske opløsningsmidler.

Er din bil begyndt at lugte fælt? Så kan det være, at du nødt til at investere i noget airconditionrens eller en luftfrisker – alt efter hvor luften stammer fra. Det kan være fra klimaanlægget, efter transport af et kæledyr eller fra nogle genstridige pletter på sæderne, der døjer dig gene. Med en af vores velduftende løsninger vil du hurtig for bugt med den ubehagelige luft.

Meguiar’s hjælper dig med at rengøre din bil – indvendigt og udvendigt

Der er mange bilplejeprodukter og tiltag, du kan investere i, når det kommer til rengøring, pleje, vedligeholdelse og beskyttelse af din bil – hvilket gælder indvendigt såvel som udvendigt. Her vil vi hos Meguiar’s hellere end gerne være dig behjælpelig. Vi ser os selv som mere end bare et bilplejebrand, men derimod et fælles ståsted, hvor man kan lære, hvordan man bedst muligt kæler om sin bil.

Har du spørgsmål, undren eller tvivl, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her hjælper vi både private kunder og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt – og helst indenfor 24 timer på hverdage.