-

Keramisk coating

Ønsker du at give din billakering et ekstra beskyttende lag? Men ikke bare et hvilket som helst lag, men noget af det stærkeste, når det kommer til beskyttelse mod det danske klima? Så skal du investere i Meguiar’s keramisk coating, også kaldet nano coating, som er en keramisk lakforsegling, som både beskytter og har en smudsafvisende effekt. Det kan måske lyde som en udfordrende opgave, men derfor finder du i vores sortiment et bredt program af keramisk beskyttelse, der findes i forskellige niveauer, så du kan få et produkt, der passer til dit erfaringsniveau. Se vores nedenstående udvalg og læs om de enkelte produkters forskellige egenskaber og funktioner, så du kan finde den lakpleje, der matcher dine evner og behov.

11 vare(r)
HybridCeramicLiquidWax-20
309,00 kr
PROHybridCeramicBeadBooster945ml-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsHybridCeramicPaintPrep-20
MeguiarsHybridCeramicWax-20
MeguiarsPROHybridCeramicSealant446ml-20
Nyt
MeguiarsProSurfacePrep378ltr-20
MeguiarsPROHybridBeadBooster378Ltr-20
Nyt
MeguiarsHybridPaintCoatingkit-20
MeguiarsDeepCrystalTopCoat-20
11 vare(r)

Keramisk lakforsegling til beskyttelse af din billakering

Keramisk coating er en flydende polymer-væske, du påfører din bil, hvorved væsken går ind og laver en kemisk reaktion med bilens klarlak. Reaktionen får dem til at binde sig sammen og danne et beskyttende lag. Du skal se keramisk coating som en måde, hvor du beskytter din bil på samme måde med traditionel bilvoks. Når din bil skal have en keramisk lakforsegling, er det vigtigt, at billakken fremstår, som du ønsker, at den skal forsegles som – dvs. fri for ridser, kontaminering, oxidering osv. Det er derfor vigtigt, at du har givet din bil en ordentlig bilvask, en afrensning med evt. en claybar og poleret den med diverse polermidler sammen med en polermaskine eller polerklud. Derved sikrer du dig en ordentlig vedhæftning og lang levetid for din coating.

Hos Meguiar´s får du sofistikeret teknologi, som er nemt at bruge på din bil, hvor du er garanteret en hårdfør og ordentlig lak- og malingsbeskyttelse. Ved nogle af vores keramisk lakforsegling skal du blot bruge ”voks-og-skyl”-metoden for at forbedre overfladen markant, hvor du skal anvende det pågældende produkt med en aftørringsklud. Husk altid at læse produkternes anvendelse for at opnå de optimale resultater. Det kan muligvis være tidskrævende i nogle situationer, men du vil ikke fortryde det, når du først har set din egen spejling i din bils overflade.

Fordele ved keramisk coating på din bil

  • ekstra beskyttelse mod ridser
  • ekstra beskyttelse mod kemisk angreb fra naturen som syreregn, fuglelort osv.
  • vand- og smudsafvisende overflade, der gør bilvask nemmere
  • beskyttelse mod lakoxidering af solens UV-stråler
  • fremhævelse og øgning af bilens glans.

 

Hos Meguiar’s hjælper vi dig hele vejen

Hos Meguiar’s vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej, så du ender med de rette bilplejeprodukter, som du har behov for, og som passer nøjagtig til din bil. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter i det ovenstående sortiment eller nogle af vores øvrige bilprodukter.

Vores kundeservice er inddelt i 2 – en til private og en til de professionelle B2B-kunder – for på den måde, kan vi yde dig den bedste kundeservice. Du kan kontakte os via telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.