-

Motorrens

Det er vigtigt at vedligeholde og rense bilens motor og motorrum, så der ikke ophober sig skidt, fedt og snavs. Derfor har vi hos Meguiar’s et stort udvalg af effektiv motorrens, som giver et ideelt resultat hver gang. Det er nemt at påføre, og det løsner selv det mest indgroede fedtstof på de svært fremkommelige steder.

Få din bils motorrum til at se uberørt og nyt ud og udforsk vores flotte sortiment af gennemtestede produkter.

9 vare(r)
EngineDressingMotorkonservering-20
SuperDegreaser378Ltr-20
561,25 kr
SuperDegreaser189Ltr-20
2.556,25 kr
MeguiarsDashTrimInteriorDetailingBrushBrste-20
IK15Hndtryksprjte-20
EngineCleanMotorrengring-20
HeavyDutyMultiPurpose-20
149,00 kr
9 vare(r)

Effektiv motorrens fra Meguiar’s

Hos Meguiar’s er du sikret gennemtestede produkter i topkvalitet, som efterlader bilen lækker hver gang. Det gælder naturligvis også vores motorrens. Uanset om din bil kører på diesel eller benzin, har motorrens en fremragende funktion. Den fjerner fedtpletter, skidt og snavs, som hober sig op i motoren og motorrummet.

Faktisk har motorrens en uundværlig funktion for din bil. Motorrens bruges altså ikke bare for at få motoren til at se uberørt og ny ud, men derimod også for at undgå unødvendige besøg hos automekanikeren. Med motorrens får du en forlænget levetid på din motor, bedre acceleration og mere trækkraft. Det er af samme grund vigtigt at vedligeholde og rengøre motoren.

Er du på udkig efter andre produkter, som du kan pudse og pleje din bil med? Så har vi et stort udvalg af produkter til udvendig pleje af bilen, hvorunder du finder blandt andet bilshampoo og skumlanser.

Nem anvendelse og hurtig virkning

Når du finder den bedste motorrens til lige netop din bil, kan vi garantere, at den er nem at anvende. Vi har et kvalitetssikret udvalg af forskellige former for motorrens, med præcise vejledninger til anvendelse. Fælles for alle er, at det er vigtigt, at motoren er kold, og at bilen er parkeret i skyggen, når du bruger motorrens.

Hvis du benytter vores Engine Clean, anbefaler vi, at du benytter Engine Dressing efterfølgende. Dermed opnår du nemlig et perfekt udseende og en langvarig beskyttelse. Vi vil desuden anbefale, at du dækker følsom elektronik, når du benytter motorrens.

Meguiar’s – bilentusiastens bilplejeleverandør

Hos Meguiar’s har vi et utal af bilplejeprodukter til enhver bilentusiast, nybegynder som ekspert. Når du handler hos os, leverer vi dine produkter på kun 1-2 dage, og du får gratis fragt på alle køb.

Vi er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt, der passer lige præcis til dig. Vores kundeservice er delt op i to – en til privatkunder og en til professionelle B2B-kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for faglig ekspertise. Det kan du gøre på telefon 53 65 97 00, mail kundeservice@meguiars.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.