-

Fælgrens

Dine bilfælge er noget af det mest udsatte på din bil under brug. Derfor er det vigtigt at investere i noget af den bedste fælgrens, der kan fjerne skidt og snavs samt rustpartikler på effektiv vis. Ved at bruge gode afrensningsprodukter fra Meguiar’s til dine fælge behøver du ikke at bruge alt for meget knofedt, men derimod blot finde vores gode produkter frem, som vil være en sand fornøjelse for dig at anvende.

I vores nedenstående udvalg har vi mange forskellige typer fælgrens, som virker effektivt og sikkert på alle typer fælge. Nogle kan endda også anvendes på lak til at fjerne flyverust samt dine dæk. Se vores produkter til rens og rengøring af fælge, så dine bliver som nye igen. Søger du produkter til rens af bildæk? Så tjek vores dækshine ud.

9 vare(r)
UltimateAllWheelCleaner-20
159,00 kr
MeguiarsIronDecon378LtrFlgogflyverustfjerner-20
WheelBrightener14-20
WheelBrightener14-20
UltimateWaterlessWheelampTire-20
Nyhed
Nyt
MEGUIARSHOTRIMSBLACKWHEELCLEANER24OZ-20
HotRimsAllWheelCleaner-20
MirrorBrightWheelCleaner650ml-20
MeguiarsAcidFreeWheelTireCleaner-20
9 vare(r)

Meguiar’s har fælgrens, der virker

Som allerede nævnt er fælge utrolig udsatte på din bil, da de nok er den del, der svines mest til under brug, hvilket der er mange årsager til. De er under konstant bevægelse, hvor de bliver udsat for alt fra løse sten i vejbelægningen til mudder, støv og jernpartikler fra dine bremser. Her kan du finde produkter, som er tiltænkt at fjerne bremsestøv, andre til støvpartikler eller en kombination af begge. I dag findes der meget effektivt kemi til at løsne snavs og metalpartikler på dine fælge, hvor flere af vores produkter nemt kan nøjes med at blive brugt sammen med skånsomme fælgbørster.  

Fælles for mange af vores fælgrens er, at de er baseret på pH-balancerede sæber, så det er sikkert for dig at anvende dem på alle typer fælge, selv på rå højglanspolerede aluminiumsfælge, og bremsesystemer. De specielle ingredienser, vi anvender i produkterne, fjerner nemt bremsestøv og rustpatrikler, da de er yderst drøje i brug, men samtidig skånsomme mod dine fælge og bremser. Flere af vores fælgrens skifter farve til lilla, når de løsner jernpartikler fra fælgene, eller til brun, når de løsner snavs.

Ønsker du at beskytte dine fælge, så det er svært for bremsestøv, snavs, tjære osv. til at sætte sig fast? Så skal du prøve Meguiar’s fælgforsegling. Det er et topprodukt, som holder dine fælge rene og blanke, hvor rengøringen efterfølgende er betydelig lettere.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

Hos Meguiar’s vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej, så du ender med de rette bilplejeprodukter, som du har behov for, og som passer nøjagtig til din bil, fælge og lignende. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål til nogle af vores ovenstående fælgrens eller nogle af vores øvrige bilprodukter.

Vores kundeservice er inddelt i 2 – en til private og en til de professionelle B2B-kunder. Du kan kontakte os via telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.