-

Luftfriskere og dufte til bilen

Oplever du en dårlig og ubehagelig lugt i din bil? Det kan være fra klimaanlægget, efter transport af et kæledyr eller fra nogle genstridige pletter på sæderne. Dette kan du gøre noget ved med Meguiar’s egne luftfriskere og dufte til bilen. Du kan få produkter, som enten skal sprøjtes ind i bilen en enkel gang, eller nogle, som blot skal hænge i bakspejlet eller ved luftdysen. Der kan være mange årsager til den ubehagelige lugtgene, så det er vigtigt, at du i første omgang lokaliserer problemet, før du vælger en af vores velduftende løsninger, som kommer i mange varianter. Se vores udvalg i det nedenstående og find det produkt du ønsker, skal være i din bil.

7 vare(r)
MeguiarsNewCarScentProtectant-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsAirFreshenerTropicalHawaii-20
CarpetClothReFresher-20
159,00 kr
7 vare(r)

Fjern dårlig lugt i bilen med Meguiar’s luftfriskere

Som allerede nævnt kan der være mange årsager til en dårlig lugt i din bil. Det kan fx være fra bilens klimaanlægning som følge af bakterier, der spreder lugt. Her skal du benytte en luftfrisker, som fjerner lugtgenerne i klimanlægget og dermed renser for bakterier i luftkanalerne. Her har vi et helt sortiment dedikeret til airconditionrens. Lugten kan også opstå pga. våde hunde og spildte madvarer, hvor det er essentielt for dig at finde en lugtdæmper, som enten skal sprøjtes eller hænge permanent i bilen.

I det ovenstående finder du mange velduftende produkter, som kan fjerne den dårlige lugt i din bil. Du vil finde duftvarianter som Summer Breeze, New Car, Fiji Sunset, Black Chrom mv., der er perfekte til at skabe et nyt forfriskende indeklima i din bil ved at eliminere dårlige lugte og efterlade en forfriskende duft. Ved at købe vores Car Air re-fresher får du en luftfrisker, som bruger bilens luftsystem til at komme rundt overalt indvendig i din bil og fjerner lugtgener på et molekyle-niveau. Luften vil derefter blive erstattet af en ny behagelig duft.

Sådan bruger du Meguiar’s Car Air re-fresher

Det er vigtigt, at du følger vejledningen, hvis du ønsker optimal anvendelse af vores luftfriskere. Dog er der en fælles fremgangsmåde, når du bruger Meguiar’s Car Air re-fresher, som lyder på:

  • Fjern kilden til de dårlige lugte og rengør de beskidte områder med evt. sæderens.
  • Sæt bilens aircondition/klimaanlæg på max power og husk at sætte "recirkulation" på, så luften bliver inde i bilen.
  • Fjern sikringen på Car Air re-fresher, hvor ventilen vender væk fra dit hoved, og placér produktet i midten af bilen som fx i midten foran bagsæderne.
  • Sørg for, at alle vinduer og døre er lukkede, og lad produktet arbejde i 15 minutter.
  • Sluk motoren og luft ud i bilen i 10-15 minutters tid.
  • Du har nu en bil med et helt nyt indeklima.

 

Meguiar’s hjælper dig med at pleje, rengøre og vedligeholde din bil

Meguiar’s startede i Danmark i 2009, hvor vi lige siden har forsøgt at lære den danske befolkning, hvordan de anvender vores fantastiske bilplejeprodukter, så de bedst mulige kan pleje, rengøre og vedligeholde deres biler. Vi ser os selv som mere end bare et bilplejebrand, men derimod et fælles ståsted, hvor man kan, hvordan man bedst muligt kæler om sin bil.

Har du spørgsmål, undren eller tvivl, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her hjælper vi både private kunder og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt – og helst indenfor 24 timer på hverdage.