WHOLE CAR AIR RE-FRESHER - NEW CAR DUFT- AIRCON / KABINE RENS / DUFT

Specialpris 98,75 kr
Pris: Før 149,00 kr
Varenummer : G16402

Meguiar's WHOLE CAR AIR-REFRESHER – NEW CAR


Kort og godt


Elsker vi alle ikke duften af en NY BIL? Mén – duften holder jo desværre ikke for evigt… Eller jo! Meguiar’s luftfrisker New Car har gjort det muligt for dig, at vedligeholde duften!


Luftfriskeren giver dig et lækkert og forfriskende indeklima i din bil. Husk at følgebrugsanvisningen nøje, for at opnå det bedste resultat.


Findes i flere varianter; Fiji Sunset; G201502, Summer Breeze: G201502 & Black Chrome: G181302   • Eliminerer dårlige lugte såsom tobaksrøg, våd hund, gammel mad m.m.

  • Giver en langvarig – op til flere uger, frisk duft

  • Duftfriskeren kommer ud i alle hjørner, kroge og kanter af bilen


 


Ideel til dig der har fået ny bil, ønsker en ny duft, eller skal sælge din bil


 

Produktbeskrivelse

Meguiar's luftfrisker - Air Refresher Odor Eliminator - New Car Scent er perfekt til at skabe et nyt forfriskende indeklima i din bil. Luftfriskeren fjerner dårlige lugte, og giver en ny forfriskende duft af ny bil.
Luftfriskeren bruger bilens luftsystem til at komme rundt overalt indvendig i din bil, og eliminerer dårlig lugt på molekyle niveau, som bliver erstattet af en ny behagelig duft.

Produktbeskrivelse

Alle biler vil med tiden pådrage sig sin egen lugt, og det er altså ikke i alle tilfælde, at duften er særlig tiltrækkende!

Med denne duftfrisker giver du ikke kun din bil en overfladisk duft, men en rensende, permanent duft, der også går ind i luftkanalerne.

Luftfriskeren bruger nemlig bilens luftsystem til at komme rundt over alt indvendig i din bil, og eliminerer dårlig lugt på molekyle niveau, som bliver erstattet af en ny behagelig duft.

Meguiar’s duftfrisker er til dig, som ønsker en ny, langvarig, dyb og forfriskende duft i din bil - eller måske i en bil, du ønsker at sælge eller har overtaget.

Duftfriskeren fjerner dårlige lugte såsom cigaretrøg, hundelugt, træningsudstyr m.m.

Anvendelse:

  • Fjern kilden til de dårlige lugte, og rengør de beskidte områder.
  • Sæt bilens aircondition/klimaanlæg på max power og husk at sætte "recirkulation" på.
  • Fjern sikringen, hvor ventilen vender væk fra dit hoved, og placer produktet i midten af bilen, f.eks. i midten foran bagsæderne.
  • Sørg for, at alle vinduer og døre er lukkede, og lad produktet arbejde i 15 minutter
  • Sluk motoren og luft bilen ud i 10-15 minutters tid.
  • Tillykke! Du har nu en bil med et helt nyt indeklima!

Hr. Hansen
Super produkt der virker!
Kurt
Fantastisk duft! fjerner nemt dårligt lugt og den friske duft af ny bil holder længe. Man skal bare huske at sætte bilen på re-cirkulering!

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?