-

Ruderens

Er dine bilruder blevet fedtede, beskidte, eller har de fået trafikfilm? Så prøv en af Meguiar’s kraftige og velegnede ruderens til din bil her. Bilruder er ikke det samme som almindeligt glas eller spejle, så du kan ikke anvende almindeligt glasrens fra husholdningen. Med en af vores bilplejeprodukter til glas- eller ruderens får du en overflade, som er krystalklar og helt uden striber, hvor produkterne nemt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Det er altid vigtigt, at du har godt udsyn, så du kan køre sikkert og have en genefri kørsel. Det er derfor alle pengene og din tid værd at investere i en effektiv ruderens til rengøring af bilruder.

4 vare(r)
4 vare(r)

Ruderens til biler

Hvis du er typen, som kører mange kilometer på de danske veje, så ved du, hvor generende og ubehageligt det kan være at have beskidte ruder, som er umulige at se ud fra. Derfor kan det være en god idé altid at have en god flaske ruderens liggende i bilen, når behovet skulle opstå på landevejene. Med vores professionelle glasrens vil du kunne fjerne fastgroet snavs, der vil efterlade din rude helt ren og samtidig give en superglans. Sammen med en lækker mikrofiberklud vil du få et skinnende resultat med vores bilrudeprodukter.

Med Meguiar’s Perfect Clarity Glass Cleaner får du den hurtigste og mest effektive måde at rengøre glas, ruder og spejle på din bil. Dens unikke formel spreder sig og tørrer hurtigt og med dens overlegne rengøringsevne kan produktet tackle selv de mest beskidte glas og ruder. Du vil nemt kunne fjerne vinylrester, snavs, fugleklatter, insekter mv. på dine bilruder, hvis du anvender denne glasrens. Produktet vil være 100 % sikker for dig at bruge på solfilm, og ved indvendig anvendelse skal du ikke være bekymret for at misfarve instrumentbordene.

Ønsker du at fjerne småridser eller pletter, skal du benytte rudepolish til polering af bilruderne. Vi har også rudecoating, som du kan bruge efterfølgende, hvis du ønsker at forbedre sigtbarheden i regnvejr og gør det nemmere fremadrettet at fjerne insekter og harpiks. Med rene ruder vil du være garanteret en god køreoplevelse.

Kontakt os og hør mere om vores produkter

Hos Meguiar’s vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej, så du ender med de rette bilplejeprodukter, du har behov for, og som passer nøjagtig til din bil, ruder og mange andre områder og overflader på din bil. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål til nogle af vores ovenstående eller øvrige bilprodukter.

Vores kundeservice er inddelt i 2 – en til private og en til de professionelle B2B-kunder. På den måde kan vi bedst mulig hjælpe dig på vej med at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os via telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.