-

Vaskesæt

Står du og mangler et komplet vaskesæt, som kan give din bil et skinnende, velplejet og velholdt look? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig komplette vaskesæt med alt, hvad en udvendig rengøring af bilen kræver. Det gælder alt lige fra bilshampoo og lakforsegler til vaskehandske og mikrofiberklude. Udover at du får alt i én pakke, sparer du samtidig en god håndfuld penge.

Skal du pudse og pleje din bil med et vaskesæt, der giver en effektiv og skånsom rengøring? Så tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop det kit, der passer til dine behov og ønsker.

7 vare(r)
Nyhed
Nyt
Tilbud
DOLLYmhjultilvaskespande-20
Specialpris 249,00 kr
Pris: Før 374,00 kr
DynaConeFoamPadCleaner-20
149,00 kr
NewCarKit-20
899,00 kr
MeguiarsCeramicBlSpand189Ltr-20
Nyt
HybridCeramicKitKompletSiO2beskyttelse-20
Tilbud
MeguiarsMirrorBrightKit-20
Specialpris 585,20 kr
Pris: Før 873,75 kr
Nyhed
Tilbud
VaskeKit-20
Vaske Kit
vaske-kit
799,00 kr Pris: 1.315,00 kr
7 vare(r)

Vaskesæt giver dig alt i én

Med et vaskesæt skal du ikke fundere over, hvilke produkter, der skal bruges, når du skal rengøre bilen. Vi har nemlig samlet det bedste af det bedste i én pakke – nemt og billigt. Vaskesættet indeholder alt, der skal bruges til udvendig vask af bilen. Det gælder både rummelige spande, stærkt absorberende klude og skånsomme rengøringsmidler. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt der kommer ridser i lakken, eller at farven falmer.

Med et car cleaning kit er du godt på vej til en skinnende bil, som fremstår så god som ny. Det giver dig et tilfredsstillende resultat hver gang, netop fordi det effektivt og skånsomt fjerner skidt og snavs fra bilen. Nogle vil mene, at en tur i vaskehallen giver samme resultat. Forskellen er dog, at når du vasker bilen i hånden, forhindrer du, at der kommer ridser i lakken. Med ultrabløde vaskehandsker- og klude og skånsom bilshampoo, er du dermed fri for vaskeridser.

Vi anbefaler, at du parkerer bilen i skygge, når du igangsætter rengøringen. Det er nemlig vigtigt, at bilen og køleren er kold, når diverse rengøringsmidler påføres. Dette gør sig gældende for alle vores produkter til udvendig pleje af bilen.

Meguiar’s – bilentusiastens bilplejeleverandør

Når det kommer til pudsning og plejning af din firhjulede ven, har vi hos Meguiar’s et stort sortiment. Fælles for alle vores produkter er, at de efterlader bilen med et spejlblankt og glansfuldt resultat. Vi sætter en dyd i at levere prisvenlige, effektive og skånsomme rengørings- og polermidler, så du kan genskabe bilens naturlige farver og materialer. Det gælder både ved indvendig og udvendig pleje af bilen.

I tilfælde af, at du har brug for faglig ekspertise fra én bilentusiast til en anden, er vi altid behjælpelige. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon: (+45) 53 65 97 00 eller mail: kundeservice@meguiars.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vores kundeservice er inddelt i 2 – én til privatkunder og én til B2B-kunder. Dermed kan vi rådgive dig bedst muligt, så du får det bedste resultat.