Ultimate Polish

På lager

199,00 kr
Varenummer : G19216

Denne pre-waxing glaze eliminerer de fineste swirls (hologrammer/edderkoppespind) for at producere en dyb, våd refelktion med utrolig høj glans. Ultimate Polish tilføjer også dybde i farven - dette især på mørke biler - med en så perfektionistisk overflade at glansen giver spejllignende reflektioner. Dette er det ultimative trin inden Meguiar's Ultimate Wax!

 

Produktbeskrivelse

ULTIMATE POLISH
Sidste skridt inden voksbehandling - for maksimal glans og refleks.


• Tilfører farvedybde inden voksbehandling - specielt på
mørke lakoverflader.
• Fjerner små skjolder og polermærker og skaber et spejlblankt resultat.
• Sikkert at anvende på alle lakerede overflader - inklusiv klar lak.

 

ANVENDELSE: Kun til blanke lakoverflader - bør ikke anvendes på matte eller satin-look overflader. Ryst grundigt før brug. For at opnå det bedste resultat bør produktet anvendes på en ren og kølig overflade i skygge. Arbejd på mindre områder ad gangen og aftør produktet efterhånden. Produktet må ikke tørre ind. I tilfælde af ridser, skjolde eller andre lakdefekter, anvendes først Meguiar’s® Ultimate Compound.

 

PÅFØRING MED HÅNDKRAFT: Påfør en lille smule af produktet på en blød Foam Applicator pad. Arbejd i cirkulære bevægelser med et moderat pres og foretag 4-6 overgange pr område.

 

PÅFØRING MED DA POLERMASKINE: Påfør en lille smule af produktet på en ren foam polishing eller finishing pad. Placer maskinen på overfladen og start på medium hastighed og bearbejd det pågældende område med 4-6 overlappende strøg. Gentag om nødvendigt for at øge glansen og fjerne polermærker.
Tør efter med en Meguiar’s® Supreme Shine® microfiber klud eller et bomulds viskestykke. Skift til en ren del af kluden for en sidste aftørring.
Sørg for at produktet ikke kommer på vinyl, plastik, ikke lakerede eller porøse overflader. TIP: For højglans beskyttelse afsluttes med et Meguiar’s® voksprodukt som fx Meguiar’s Ultimate Wax.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?