Deep Crystal Polish

På lager

159,00 kr
Varenummer : A2116

Deep Crystal ® System Polish er en ren Polish der er specielt fremstillet til mørke biler. Formlen er sikker i brug, også på klarlakker, og skaber samtidigt en strålende høj glans og finish. Ydermere plejer denne polish lakken, via dens indhold af plejende olier. Disse olier gør lakkens farve mørkere og glansen dybere.

Produktbeskrivelse

Det ekstra trin for den dybeste, blankeste

SHOW CAR FINISH
 

Meguiar’s® Deep Crystal® Polish er en ren polish, som er specielt sammensat til at give dig ekstra glans og shine til mørkfarvede biler. For bilentusiaster er netop en ren polish, prikken over i’et, når det gælder den skarpe blanke show car finish, på alle lakerede overflader - inklusiv klar lak. Deep Crystal Polish plejer lakken og tilføjer vigtige olier som gør mørke farver mørkere, refleksionerne dybere og efterlader den helt rigtige ”wet-looking” show car finish. Følg op med din favorit Meguiar’s voks for at bevare og beskytte den opnåede finish.


ANVENDELSE: Omrystes grundigt. For bedste resultat påføres produktet en afkølet overflade. Arbejd i skyggen. Påfør en lille mængde af produktet på en skumpude eller et rent bomuldshåndklæde og gnid grundigt ind på overfladen. Undgå at produktet kommer på vinyl og gummioverflader. Lad ikke produktet tørre ind på overfladen. Tør efter med en ren Meguiar’s Supreme Shine™ klud eller et rent bomuldshåndklæde. Vend afslutningsvis til et rent stykke af kluden.