-

Rudepolering

Som bilentusiaster ved vi, hvor irriterende det er med småridsede, vandplettede og snavsede ruder. Derfor har vi hos Meguiar’s lavet et produktsortiment fyldt med effektiv og skånsom rudepolering. Formlen er nemlig særligt fremstillet, så den efterlader bilen med et spejlblankt og ensartet resultater hver gang.

Udvalget omfatter produkter til rudepolering, som fjerner både snavs, kalkpletter, vandpletter og småridser. Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige præcis det produkt, der matcher dine behov og ønsker. Du finder desuden yderligere information om de forskellige produkter ved at klikke på dem.

3 vare(r)
MacantoGlasmikrofiberklud-20
WaterSpotRemoverQuikCompound-20
PerfectClarityPolishingCompound-20
3 vare(r)

Spejlblankt og krystalklart resultat hver gang

Efter mange, lange køreture i din firhjulede ven, oplever du nok, at der både ophober sig snavs og forekommer ridser på bilens ruder. Hos Meguiar’s ved vi, hvor irriterende småridser og fedtede pletter kan være. Derfor har vi udformet formler til effektiv rudepolering, der giver bilen et krystalklart look uden småridser og ujævnheder.

Med vores Perfect Clarity Polishing Compound får du et fantastisk produkt til rengøring og polering af ruder. Det fjerner nemlig både fastgroet snavs, ridser, trafikfilm og mærker fra vinduesviskere. Ønsker du en vandafvisende effekt efter polering, anbefaler vi benytte vores Glass Sealant.

Under vores udvalg finder du også vores Water Spot Remover. Den fjerner vandpletter, der er tørret ind og kan bruges på størstedelen af bilen – lak, kromdele, glasruder og alle plastdele. Er du på udkig efter en blød klud til rengøring af ruder og glas? Jamen, så har vi naturligvis også den. Den har endda en ekstrahøj peeling effekt, så du kan fjerne selv de med indgroede snavs.

Nem anvendelse og effektiv rengøring

Vores særfremstillede poler- og rengøringsmidler giver en effektiv og skånsom pleje af bilen. Hos Meguiar’s går vi nemlig op i kvalitet. Alle vores produkter er gennemtestede, så de giver det bedste resultat hver gang – uden ujævnheder, pletter og ridser. Produkterne giver den rette pleje lige dér, hvor der er brug for det.

Vores produkter er nemme at anvende. Du kan læse mere om anvendelsen under de individuelle produkter. Her finder du også gode råd til, hvilke produkter du kan benytte både før og efter. Er du interesseret i at kigge på endnu flere kvalitetssikrede produkter til din firhjulede ven? Så kan du tage et kig på vores sortiment til glas og ruder. Herunder finder du blandt andet ruderens og rudecoating.

Meguiar’s – din bilplejeleverandør

Hos Meguiar’s ser vi os selv som bilentusiastens bilplejeleverandør. Vi sætter en dyd i at levere bilplejeprodukter, der giver et fremragende resultat. Desuden går vi op i at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Vi står derfor altid klar til at besvare spørgsmål og give kompetent vejledning. Vores kundeservice er inddelt i 2 – én til privatkunder og én til professionelle erhvervskunder. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller udfylde kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse inden for 24 timer i hverdagene.