-

Fælgforsegling

Det er vigtigt at tage sig godt af sine bilfælge. Det er nemlig noget af det mest udsatte på din bil, hvor der både kommer skidt og snavs samt rust. Hvis du vil undgå besværet med disse elementer og deres efterfølgende rengøring, så er det en god fælgforsegler, du skal investere i. Hvilket du selvfølgelig finder her på Meguiar’s hjemmeside i form af flydende voks og polish.

Med den rette forsegler til dine fælge sikrer du, at det fremadrettet er sværere for snavs at sætte sig, men du gør det derved også nemmere for dig selv at rengøre dem efterfølgende. Tjek vores solide udvalg ud nedenfor, og find alt det nødvendige, du skal bruge, så du kan forsegle dine fælge. Du finder desuden også brede produktsortimenter med aftørringsklude og dækshine, så dine dæk kan matche dine rene fælge.

3 vare(r)
HybridCeramicLiquidWax-20
309,00 kr
NXTAllMetalPolysh-20
149,00 kr
Nyt
MeguiarsProSurfacePrep378ltr-20
3 vare(r)

Effektiv forsegler til fælge fås her

Først og fremmest skal du have rengjort dine fælge med noget effektiv fælgrens, hvorefter du kan benytte din fælgforsegler. Vi vil dog også anbefale efter en grundig rens, at du bruger Meguiar’s M112 Surface Prep. Produktet er designet til at fjerne produktrester fra polering, poleringsolier, silikoner, polymener og meget andet, der ellers kan medføre, at den efterfølgende forsegler, ikke vil binde sig fast på samme måde. Med andre ord vil du derfor forbedre effekten af den fælgforsegler, du vil anvende, hvis du bruger Meguiar’s M112 Surface Prep først. Produktet er nemt og sikkert at anvende, så du kan rolig give dig i kast med det.

Hvis du ønsker at gå med en flydende voks, så skal du anvende Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Waz, der indeholder den nyeste avancerede hybrid Si02-teknologi, som sikrer dig en langvarig beskyttelse mod skidt, rust og solens skadelige UV-stråler, samtidig med at fælgene bliver ekstremt vandperlende. Produktet benyttes som en traditionel voks eller forsegler – alt efter hvor du anvender den – men den tørrer ikke op til en ”tåge”, men forbliver ”fedtet”, så den er nem at få af og ikke bliver til støv. Vi anbefaler, at du kun benytter produktet på overflader, hvor der ønskes glans, hvilket vil sige, at du ikke skal benytte produktet på matte lakeringer og matfolie.

Foretrækker du derimod at bruge en polish, skal du vælge Meguiar’s All Metal Polysh, som polerer og forsegler alle former for metaloverflader, herunder aluminiumsfælge, kromkanter osv. Du er dermed garanteret blanke fælge, som er beskyttet mod vind og vejr helt uden ammoniak. Produktet fjerner samtidigt nemt oxidering på metal og giver en utrolig høj glans. Dine fælge vil med dette produkt komme til at ligne spejle.

Hos Meguiar’s finder du effektive produkter til dæk og fælge

En bil kommer ikke til at fremstå bedre end de produkter, du anvender. Og dette gælder også for dine fælge og dæk. Derfor udvikler vi hos Meguiar’s nye produktsortimenter med de nyeste teknologier og med henblik på at være bilentusiasternes fortrukne valg. Vi ved, hvordan biler kan fremstå, og det er denne bestræbelse vores produkter er udviklet ud fra, og som gør, at vores loyale kunder kommer igen.

Brænder du inde med spørgsmål, skal du ikke tøve med kontakte os via vores kundeservice. Her hjælper vi både private kunder og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.