-

Vinylrens

Skal du i gang med indvendig rengøring af din bil? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af vinylrens til skånsom og effektiv rengøring af kabinen, instrumentbrættet og andre plast- eller kunststofmaterialer. Der er nemlig ikke meget ved, hvis bilen kun skinner på ydersiden og er snavset og beskidt indvendigt. Af samme grund forhandler vi hos Meguiars kun gennemtestede og effektive vinylrengøringsprodukter, som både renser, plejer og beskytter overfladerne.

Vil du genskabe både duften og synet af en ny bil? Så tag et kig på vores brede sortiment og find lige netop den vinylrens, som matcher dine ønsker.

17 vare(r)
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushMedium-20
SupremeShineProtectant-20
UltimateProtectantDashTrimRestorervinylmakeupspray-20
MeguiarsCitrusPowerCleaner-20
Nyhed
Nyt
MeguiarsULTIMATEINSANEShineProtectantSprayHjglansvinylmakeup-20
NaturalShineVinylmakeupmedlavglans-20
PaintProtect-20
299,00 kr
Tilbud
MeguiarsGoldClassLdervinylplejekit-20
499,00 kr Pris: 705,00 kr
Nyt
MeguiarsCarpetInteriorBrush-20
Nyt
MeguiarsMultiPurposeBrushLarge-20
UltimateBlack-20
169,00 kr
MeguiarsNewCarScentProtectant-20
17 vare(r)

Effektiv og plejende vinylrens til bilen

Vinylrens er den lette og hurtige vej til en lækker og indbydende kabine. Der kan nemlig nemt ophobe sig snavs og skidt på bilens vinyl- og plastdele, hvilket kræver en effektiv og skånsom rengøring. Vores produktsortiment byder på vinylrens velegnet til både instrumentbordet og andre plastmaterialer samt til tæpper, måtter og seler. Resultatet efter en grundig rengøring er imponerende, netop fordi vinylrensen genskaber bilens naturlige farver og materialer.

Vinylrens giver et skinnende, velplejet og velsoigneret look i bilens kabine. Det er desuden UV-beskyttet, så du ikke skal bekymre dig om, at der opstår revner, eller farven falmer. Det giver et holdbart resultat, som garanterer, at du kan nyde den glansfulde og velduftende kabine i lang tid.

Hvis du vil forkæle din firhjulede ven endnu mere, kan du tage et kig på flere produkter til indvendig pleje af bilen. Her finder du blandt andet et stort udvalg af sæderens og læderpleje. Så er du altså garanteret, at din bils interiør og kabine er så god som ny.

Simpel og nem anvendelse

Hos Meguiar’s går vi op i, at vores produkter er brugervenlige og effektive. Derfor har vi detaljerede manualer til vores produkter, som garanterer et ideelt resultat hver gang. Fælles for anvendelsen af alle produkterne er, at de anbefales at blive anvendt på en kølig overflade i skyggen. Det er desuden essentielt, at vinylrensen bliver jævnt fordelt, så der ikke kommer striber og skjolder.

Meguiar’s hjælper dig med rengøring af din bil

Hos Meguiar’s sætter vi en dyd i at kunne levere prisbillige, effektive og skånsomme rengørings- og polermidler, så du kan pifte din bil op. Vi udvikler de nyeste teknologier, som garanterer et ideelt resultat – både til indvendig og udvendig pleje.

Har du brug for kompetent vejledning fra én bilentusiast til en anden, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon (+45) 53 65 97 00 eller mail kundeservice@meguiars.dk. Det gælder både B2B-kunder og privatkunder.