-

Airconditionrens

Oplever du en ubehagelig lugt i din bil, der hverken skyldes genstridige pletter på sæderne eller transport af kæledyr, og som ikke fjernes med en almindelig luftfrisker? Så er det højst sandsynlig din bils airconditionanlæg, den er galt med. For vidste du, at dit klimaanlæg er en bakteriebombe, som kan være skyld i den dårlige og hårdføre lugt i kabinen?

Hos Meguiar’s finder du effektive og velduftende airconditionrens, som neutraliserer ubehagelige lugte i anlægget, hvorefter bilkabinen efterlades med en frisk duft. Se vores forskellige varianter af rens til dit klimaanlæg med dufte som New Car, Summer Breeze og mange andre af vores velduftende løsninger.

5 vare(r)
5 vare(r)

Rens bilens klimaanlæg med Meguiar’s airconditionrens

Som allerede nævnt, er bilens klimaanlæg en stor bakteriebombe, hvilket skyldes, at den har gode betingelser for vækst for bakterier, svamp og diverse allergener. Det er derfor ærgerligt, at mange glemmer at vedligeholde anlægget regelmæssigt for at mindske den skadelige effekt. Med en af vores Car Air re-refresher fjerner du effektivt bakterier og skimmelsvamp i airconditionanlægget – helt ned på molekyle-niveau.

Du finder duftvarianter som Summer Breeze, New Car, Fiji Sunset og Black Chrom, der hver og en er perfekte til at skabe et nyt og velduftende indeklima i din bilkabine. Dåserne er nemme at anvende, da de bruger bilens luftsystem til at komme rundt i bilen, så foruden at eliminere bakterier i selve anlægget, spreder de også en behagelig duft. Når du anvender vores produkter til rens af airconditionen, skal du ikke være bange for at skade bilens interiør eller efterladte pletter.

Hvordan bruger du Meguiar’s Car Air re-refresher?

Det er nemt at bruge Meguiar’s Car Air re-fresher. Dog er det vigtigt, at du følger vejledningen nøje, hvis du ønsker optimal udnyttelse af vores airconditionrens til biler. Fælles for vores Car Air re-fresher er deres fremgangsmåde, som er:

  • Fjern kilden til de dårlige lugte og rengør de beskidte områder med evt. sæderens.
  • Sæt bilens aircondition/klimaanlæg på max power og husk at sætte "recirkulation" på, så luften bliver inde i bilen.
  • Fjern sikringen på Car Air re-fresher, hvor ventilen vender væk fra dit hoved, og placér produktet i midten af bilen som fx i midten foran bagsæderne.
  • Sørg for, at alle vinduer og døre er lukkede, og lad produktet arbejde i 15 minutter.
  • Sluk motoren og luft ud i bilen i 10-15 minutters tid.
  • Du har nu en bil med et helt nyt indeklima.

 

Hos Meguiar’s har vi et stort udvalg af bilplejeprodukter til indvendig brug

Foruden vores velduftende sortiment af luftrensere og airconditionrens forhandler vi hos Meguiar’s også andre bilplejeprodukter til rengøring af din bils indvendige interiør. Du finder bl.a. sæderens, læderpleje og rens til andre overflader i din bil. Uanset hvad du søger til din bil, vil vi altid stå dig til rådighed. Vi er sikre på, når du har afprøvet vores produkter én gang, at du bliver en trofast kunde hos os, når du skal have købt bilplejeprodukter.

Har du spørgsmål, undren eller tvivl til vores airconditionrens, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her hjælper vi både private kunder og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt – og helst indenfor 24 timer på hverdage.