-

Pro Speed Compound

På lager

561,25 kr
Varenummer : M10032

Meguiars, kendt som en verdens førende inden for fremstilling af banebrydende voks, polish, compound, og alt andet, der forbedrer udseendet af vores køretøjer, er altid hårdt på at udvikle nye produkter for at tilfredsstille den bil galde entusiast. En af de nyeste kreationer, der har forladt Meguiars-fabrikken, er M100 Pro Speed ​​Compound - en ultra heavy-cut-compound, der eliminerer defekter i en fart uden at haze finishen.

Produktbeskrivelse

Hvad definerer en compound i verdensklasse? Flere ting, men de to vigtigste er: hvor godt det skærer og den finish, det efterlader. Generelt cutter en compound enten meget godt eller slutter pænt, det er vanskeligt at bruge en compound der giver et højt niveau af cut og samtidigt et acceptabel finish. Overlad det til Meguiars at gøre netop det med M100 Pro Speed ​​Compound - en ultra-kraftig compound blanding, der eliminerer de mest alvorlige lakfejl uden at tåge/haze eller sløre finishen.

 

Meguiars er kendt som den gigant, der aldrig sover, og M100 Pro Speed ​​Compound er bevis. Gennem mange års forskning og udvikling har Meguiars udviklet en forbindelse, der hurtigt fjerner 1200 sandkorn og finere slibemærker, samtidig med at den giver en finish, der får selv de mest erfarne detailers til at blinke, skæve, gnide øjnene og kalde på gutterne; Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound er så god.

 

Hvad er hemmeligheden bag den enorme mængde cutting og fantastiske finish, som Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound giver? Det hele ligger i slibende teknologi. Meguiars bruger kun den mest avancerede cutting teknologi til enhver pris. Dette gør det muligt for forbindelser som M100 Pro Speed ​​Compound at cutte som forventet, mens de færdiggøres som en polering.

 

Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound er et professionelt produkt. Det er designet til at blive brugt med en uldpude på en højhastigheds roterende poleringsmaskine. Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound er silikonefri og indeholder ingen fyldstoffer. Denne sikre formel kan bruges på alle lakeringer, inklusive ridsefri og konventionelle klar lak. På frisk maling er Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound i stand til at fjerne 1200 korn eller finere slibemærker.

 • Ekstra Heavy Cut: 12/12

 • Hurtigt skåret karrosseri med avanceret teknologi.

 • Hurtig fjernelse af 1200 korn og finere slibemærker for lettere polering.

 • Fungerer godt på friske og hærdede malinger.

 • Silikonefri (BSS - Body Shop Safe).

 • ANVENDELSESMETODE: Roterende buffer med uldpude.

 

Anvisninger:

 • Ryst godt. Påfør på en ren, kølig, korrekt hærdet malingsoverflade.
 • Indstil rotationsbuffer til ca. 1200-1800 omdrejninger pr. Minut, og arbejd en sektion ad gangen ved hjælp af din yndlings Meguiar's uldpude (WRWC8).
 • Påfør blandingen direkte på malingsoverfladen og begynd at arbejde i et område 5x5cm med overlappende passager.
 • Buff område ved hjælp af let til medium tryk. Reducer trykket, når forbindelsen begynder at tørre. Fortsæt med at arbejde, indtil defekter eller slibemærker er fjernet.
 • Tør rester af med en Meguiar-wipes (X2010 EU) inden polering.
 • Sørg for at fjerne eventuelle rester af sammensatte områder på alle dørkarmområder, inden du polerer overfladen.
 • For endelig polering skal du vælge den passende Meguiar's skumpude og din favorit Meguiar's Polish.
 • For optimale resultater skal du rengøre dine pads ofte ved hjælp af Meguiar's Pad Washer (WPW).

 

Teknisk tip: Til det første compounding trin skal du bruge Meguiars M100 Pro Speed ​​Compound med en Meguiars WWHC7 Solo Wool Heavy Cutting Pad. Når slibemærkerne eller defekterne er fjernet, skal du følge med Meguiars M205 Ultra Finishing Polish med en Meguiars W8207 Soft Buff Polishing Pad. Dette vil skabe en perfekt finish, der helt sikkert behager den mest kræsne detaljer.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?