-

Polering til lygter

Er dine lygter blevet gule, oxiderede, plettede og næsten helt matte? Så har vi hos Meguiar’s et stort udvalg af produkter til polering af lygterne. De genfinder lygtens naturlige materiale og forbedrer køresikkerheden i tåge og mørke. Vi ved nemlig, at synlighed i trafikken er alfa og omega for en god trafiksikkerhed.

Udvalget af lygtepolering omfatter en skånsom og effektiv pleje, som aldrig giver et skuffende resultat. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment og find den bedste lygtepolering, der matcher dine behov og ønsker. Du finder desuden yderligere information om produkterne ved at klikke på dem.

5 vare(r)
MeguiarsBasicLygtekit-20
HeavyDutyHeadlightRestorationKit-20
HeadlightLensCorrection-20
PlastX-20
PlastX
G12310
119,00 kr
TwoStepHeadlightKit-20
299,00 kr
5 vare(r)

Genopbyg lygteglassets look med lygtepolering

Hos Meguiar’s har vi et motto, der lyder sådan her: ”Don’t replace it. Correct it”. Vi ved nemlig, at det er muligt at genopbygge og genfinde lygteglassets natur ved ganske enkelt at benytte de rigtige produkter. Vores lygtepolering giver glasset et nyt liv og får dem til at skinne krystalklart. På den måde kan du hurtigt og nemt få lygter, der er så gode som nye uden at betale i dyre domme for at få nye lygter.

Vores sortiment består blandt andet af lygtepoleringskit. Her finder du Headlight Restorationskit, som indeholder en polerrondel til boremaskinen. Vi har naturligvis også produkter og kits, som ikke kræver værktøjer. Med ren knofedt og lidt hjælp fra vores Headlight Lens Correction kan du få lygterne til at skinne igen. Den består af en tube med Plast X, slibepapir og en mikrofiberklud. Uanset hvad du er mest til, tør vi godt garantere, at vores sortiment består af noget, der passer til dig og dine ønsker.

Gennemtestede produkter til lygtepolering

Hos Meguiar’s danner vi rammerne for en effektiv og skånsom pleje af bilen. Alle vores produkter er gennemtestede, før de kom på webshoppen. Det garanterer, at du får det bedste produkt, der giver et ideelt resultat hver gang. Vores sortiment er af billige priser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Elsker du at pudse og pleje din bil? Og elsker du følelsen af en ren og vejplejet bil? Så giver vores store sortiment dig mulighed for at rengøre og polere bilens ydre og indre. Du kan eksempelvis tage et kig på vores produkter til glas og ruder. Herunder finder du blandt andet ruderens og rudecoating.

Meguiar’s – bilentusiastens bilplejeleverandør

Hos Meguiar’s ser vi os selv som bilentusiastens bilplejeleverandør. Vi sætter en dyd i at levere bilplejeprodukter, som fungerer. Vi går op i at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Har du brug for professionel sparring eller kompetent vejledning – fra én bilentusiast til anden? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe os op, skrive en mail eller udfylde kontaktformularen her på siden. Vi gør desuden opmærksom på, at vores kundeservice er inddelt i 2 – en til privatkunder og en til erhvervskunder. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden.