-

Mirror Bright - Polishing Paste

På lager

269,00 kr
Varenummer : MB0608

  • Polerings paste fjerner swirls, giver maksimal glans og beskytter - Alt i et trin

  • Polerer forsigtigt malede finish for at afsløre optimal glans, farvedybde og spejllignende refleksioner

  • Naturlige og syntetiske voksingredienser bygger varig voksbeskyttelse, der låser glansen ind

  • Kan bruges til alle laktyper også ting der kun har klarlak.

Produktbeskrivelse

Meguiars Mirror Bright Polishing Paste Wax er i en liga for sig selv.

Her er grunden: Mirror Bright Polishing Paste Wax kombinerer blide polermidler med holdbar voksbeskyttelse i form af en pasta. Dette er ret almindeligt for flydende produkter, men ikke pasta af voks. Så hvis du har som mål at polere OG vokse med et produkt, men ikke vil ty til den samme gamle flydende rengøringsvoks, vil du elske Meguiars Mirror Bright Polishing Paste Wax!

Gendan din laks glans, samtidig med at du beskytter mod overflade kontamination med denne fantastiske formel, der er designet til at efterlade din lakering med spejllignede reflektioner! Mirror Bright Polering Pasta Wax polerer forsigtigt larkeret overflader for at afsløre den maksimal glans, farvedybde og spejllignende refleksioner. Unikke naturlige og syntetiske ingredienser leverer enestående voksbeskyttelse, der låser glansen ind. Sikker til alle lakfarver og -typer, inklusive lak og emaljer.

Mirror Bright Polishing Paste Wax fjerner lette swirls, oxidation, trafikfilm og kalkpletter, mens lakken forsegles for langvarig beskyttelse og glans.