-

Meguiar's Paint Kit - Kittet til pleje af din lak

På lager

799,00 kr
Varenummer : ULTPCKITEU

Med Paint kittet kommer du til bunds i din bils lak, og sørger for, at overfladen står flot, glat og beskyttet. Vejledende pris for indholdet er 990,- så du får altså enormt meget produkt for pengene!  • Fjerner vaskeridser, håndtagsridser og dybere ridser

  • Efterlader din bil med en dyb glans i lakken samt en overdreven beskyttelse

  • Kan anvendes af alle


Indholder:


Meguiar's Ultimate Compound


Meguiar's Ultimate Polish


Meguiar's Ultimate Liquid Wax


2stk Even coat applicators


1 stk High tech foam applicator


 

Produktbeskrivelse

Os, der kan lide at gøre det selv, skal have det bedste af det bedste – og det er selvfølgelig her, at Meguiar’s kommer ind i billedet.

Med Paint Kittet får du tre brødre, der hver især udgør et fantastisk stykke arbejde.

Ultimate Compound hjælper dig med at fjerne alle former for ridser, for eksempel fra vaskehallen. Du kan bruge den med egen håndkræft eller ved hjælp af MT310 Dual Action Polermaskine. Ultimate Compound giver dig en professionel styrke, men som samtidigt er sikker i brug for alle.

Ultimate Polish eliminerer alle swirls (skjolder, polermærker), og efterlader din bil med en dyb glans og tilføjer en dybde i farven.

Ulitmate Liqiud Wax sørger for til sidst, at give din bil en ekstrem avanceret hydrofobisk lakforsegling – altså, en vandafvisendeeffekt, der også afstøder skidt og snavs.

 

Anvendelse:

1. Vask din bil med forvask Vask foreksempel din bil med G194000 Snow Foam Husk dine fælge! Brug eks. G180124 Ultimate All Wheel Cleaner

2. Vask bilen med shampoo, en ideel er G12664 NXT Carwash

3. Clay lakken for at rense i bund for eventuel flyverust, og metalpartikler, tjære og trafikfilm

4. Fordel jævnt Compound på din EvenCoat applikator eller på din pad. Tør engang imellem af, for at se, om du har opnået det resultat du ønsker. Tør af for overskydende produkt.

5. Fordel Polish din EvenCoat applikator og påfør på bilens lak, indtil du opnår det ønskede resultat. Afslutningsvis skal du aftørre bilen.

6. Tillykke! Du har nok aldrig set noget smukkere ;-)

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?